Horner en Wolff gaan weer verbale strijd aan: 'Het interesseert me niet' Formule 1
Formule 1

Horner en Wolff gaan weer verbale strijd aan: 'Het interesseert me niet'

Horner en Wolff gaan weer verbale strijd aan: 'Het interesseert me niet'

Christian Horner heeft gereageerd op uitlatingen van Toto Wolff eerder dit jaar. De teambaas van Mercedes suggereerde in januari dat hij in het hoofd zat van zijn Red Bull Racing-collega. Daarnaast zou het tijdverspilling van zijn leven zijn om het te hebben over Horner.

In The Daily Mail heeft Horner zich nu over die uitspraken van de Oostenrijker uitgelaten. Het lijkt de Engelsman allemaal wel een beetje koud te laten. 'Het interesseert me niet', is de Red Bull-teambaas eerlijk. 'Het is een nieuw seizoen. Ik concentreer me op wat ik aan het doen ben. Competitie hoort bij sport. Ik slaap goed 's nachts', luidt zijn reactie.

Horner verbaasde zich over Verstappen: 'Nog nooit zoiets gezien'

Dat Horner 's nachts goed slaapt, heeft vast te maken met de testdagen. Red Bull is als topfavoriet uit de wintertests gekomen en Max Verstappen is volgens velen de gedoodverfde titelkandidaat. 'Als je kijkt naar zijn eerste ronde van de test, deed Max dat twee-en-een-halve seconde sneller dan elke andere coureur', vertelt Horner. 'Zijn vermogen om binnen te komen en ermee door te gaan, ik heb nog nooit zoiets gezien. Er is geen opbouw of vergemakkelijking.'

Verstappen liet zich wel even gaan tijdens de winterstop, maar viel ook weer af. 'Hij leeft voor een beetje vrijheid in de winter, omdat hij weet dat hij elf maanden kip en sla moet eten', grapt Horner over de eerdere uitspraken van Verstappen. 'Hij is een jonge kerel en je moet hem die ruimte geven. Hij is in uitstekende vorm. Hij is op zijn gewicht en hij reed 160 ronden op de eerste testdag en hij zag er daarna fris uit.'

F1TV of toch Viaplay? Bekijk hier waar jij de Formule 1 in Bahrein kan kijken! Of check onze Formule 1 live kijken-pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws