Heb je al een tv-aanbieder voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein? (ad) Formule 1
Formule 1

Heb je al een tv-aanbieder voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein? (ad)

Heb je al een tv-aanbieder voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein? (ad)

Aanstaande zondag is het tijd voor de allereerste race van het 2023-seizoen. De Grand Prix van Bahrein, die wordt verreden op het Bahrain International Circuit, staat op het programma. Jij kunt de vrije trainingen, kwalificatie en race live bekijken via F1TV of Viaplay. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Momenteel is er zelfs een actie waarbij je het eerst zeven dagen gratis uit kunt proberen! Deze loopt tot 6 maart. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Naast de livestream van de Formule 1 is het ook mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Bahrein live kijken via F1TV, dat je nu zeven dagen gratis kunt uit proberen? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Je kan ook een abonnement nemen bij Viaplay. De streamingsdienst zendt iedere sessie van de Formule 1, maar ook de Formule 2 en Formule 3 uit gedurende de weekenden. Een abonnement bij Viaplay, dat ook nog tal van series en documentaires over de koningsklasse van de autosport, Max Verstappen én Nyck de Vries heeft, kost je 15,99 euro per maand. Schaf hier je abonnement bij Viaplay aan!

Tijdsschema van F1TV en Viaplay voor de Formule 1 in Bahrein

Bij F1TV is het schema komend weekend als volgt. Op vrijdag kun je tussen 12:30u en 13:30u naar de eerste vrije training kijken. Tussen 16:00u uur en 17:00u is het dan alweer tijd voor de tweede vrije training. Zaterdag staat de derde vrije training op het programma. Deze training begint, net zoals een dag eerder, om 12:30u. Om 14:30u begint men op F1TV met de voorbeschouwing op de kwalificatie.

Deze voorbeschouwing duurt tot 15:55u, want tussen 16:00u en 17:00u is het namelijk tijd voor de kwalificatie van de Grand Prix van Bahrein. Daarna is er een nabeschouwing van 17:00u tot 17:30u, mits er geen oponthoud is door rode vlaggen. Op zondag is er tussen 15:00u en 15:55u een voorbeschouwing te zien op de race. Om 16:00u begint de race op F1TV en de Grand Prix duurt tot 18:00u. Tussen 18:00u en 18:40u is de nabeschouwing op de race.

Meer informatie over waar jij in 2023 de Formule 1 kunt kijken, vind je hier!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws