Kaartverkoop Dutch GP 2022 nu geopend voor 'leden', volledig open in november Formule 1
Formule 1

Kaartverkoop Dutch GP 2022 nu geopend voor 'leden', volledig open in november

Kaartverkoop Dutch GP 2022 nu geopend voor 'leden', volledig open in november

Met de bekendmaking van de Formule 1-kalender is ook de datum voor de Dutch Grand Prix van 2022 bekendgemaakt. Op 4 september doet het F1-circus wederom het circuit in de duinen aan. Wie dit jaar al kaarten had, kan vandaag al kaarten voor 2022 bestellen; de rest moet twee weken wachten.

Wanneer je kunt bestellen, hangt er dus vanaf of je dit jaar al een kaartje had. Voor leden van de ‘DutchGP Club’ – mensen die al een kaartje hadden – is de verkoop namelijk vandaag al geopend. Wie dit jaar nog geen kaarten had, kan pas op 1 november bestellen. Vanwege de grote vraag zal er dit jaar wederom via loting bepaald worden wie van de nieuwe bestellers daadwerkelijk een kaartje zal kunnen bemachtigen. Op 10 november wordt bekend wie er ingeloot is. Het wordt ook mogelijk om nu meteen voor twee jaar vooruit kaartjes te kopen, dus voor zowel 2022 als 2023.

De Dutch GP van 2021 kon vanwege het coronavirus slechts met twee derde van de maximale capaciteit gehouden worden. Daardoor werden sommige kaarthouders uitgeloot. Wie dit jaar uitgeloot was, krijgt voor 2022 alsnog tickets, zonder loting. De verwachting is dat de race volgend jaar met volle capaciteit door kan gaan, en dat betekent een vol programma. ‘Dit keer met een ruim aanbod aan entertainment en nog meer publieksactiviteiten’, aldus sportief directeur Jan Lammers.

Odds Verstappen voor wereldtitel nóg groter na Turkije

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws