Kijk de Grand Prix van Australië live via F1TV! Formule 1
Formule 1

Kijk de Grand Prix van Australië live via F1TV!

Kijk de Grand Prix van Australië live via F1TV!

Aanstaande zondag staat de derde Grand Prix van 2022 op het programma. Het is namelijk tijd voor de Grand Prix van Australië. Jij kunt de vrije trainingen, kwalificatie en race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we je uit hoe jij kan genieten van het nieuwe race-weekend!

Wanneer je een abonnement afsluit bij F1TV mis je geen enkel moment van het aankomende weekend. Een jaarabonnement is al verkrijgbaar voor slechts 64,99 euro per jaar én bestaat uit een proefperiode van zeven dagen. Met dit abonnement kan je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boordradio’s!

Naast de Formule 1 heb je met een F1TV-abonnement de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup tot je beschikking. Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook voor herhalingen van alle eerdergenoemde klassen ben je bij F1TV dus aan het juiste adres, terwijl er eveneens voldoende historisch materiaal tot je beschikking staat.

De échte liefhebbers kunnen tijdens de sessies gebruik maken van live timing en haar functies. Denk hierbij aan telemetriegegevens, de beste boordradioberichten, een driver-tracker en gegevens over bandengebruik. Overtuigd? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdsschema van F1TV voor komend weekend

De sessies beginnen in Australië bijzonder vroeg in de ochtend. De reden hiervoor is de grote mate van tijdsverschil tussen Australië en Nederland. Zodoende vindt de eerste vrije training om 5 uur 's ochtends plaats, gevolgd door de tweede vrije training om 08.00u.

Op zaterdag en zondag beginnen ze eveneens vroeg, met de derde vrije training en kwalificatie net zo laat als de twee sessies op vrijdag. Op zondag gaat men uiteraard racen. De Grand Prix begint om 07.00u 's ochtends, wat betekent dat je de wekker moet zetten om er op tijd bij te zijn. De race duurt tot ongeveer 09.00u.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws