Kravitz komt terug op boycot van Red Bull: 'In de problemen komen is onderdeel van het spel' Formule 1
Formule 1

Kravitz komt terug op boycot van Red Bull: 'In de problemen komen is onderdeel van het spel'

Kravitz komt terug op boycot van Red Bull: 'In de problemen komen is onderdeel van het spel'

Ted Kravitz blikt kort terug op het incident tussen hem en Red Bull Racing waardoor de Oostenrijkse renstal een Sky Sports-boycot besloot in te lassen. Kravitz had gezegd dat hij vond dat Lewis Hamilton in 2021 bestolen was van de titel en dat had hij niet onder stoelen of banken gestoken. Voor Red Bull was de maat vol, en ze besloten gedurende het raceweekend in Mexico niet in gesprek te gaan met het Britse medium. Hoe dan ook leek dat Kravitz niet veel te doen.

Het verhaal is inmiddels wel bekend. Sky Sports-journalist Kravitz vond dat Hamilton na Abu Dhabi 2021 recht had op de titel. Volgens de Brit kreeg Max Verstappen de titel op een onrechtvaardige manier overhandigd. De journalist heeft daarom regelmatig zijn mening gedeeld, en die luidde dat Mercedes en Hamilton bestolen waren van de 2021-titel. In het 2022-seizoen kreeg Red Bull dat regelmatig om de oren, en daar waren ze flink klaar mee. Verstappen, teamgenoot Sergio Pérez, en teambaas Christian Horner hebben daarom een heel weekend niet voor de microfoon gestaan van het Britse medium.

'Mensen kunnen misinterpreteren of het niet leuk vinden wat ik zeg, maar ik praat over dingen hoe ik ze zie en hoe een verstandige fan dingen wellicht ziet', verklaart Kravitz in een interview met Independent. 'Dat vinden mensen misschien niet leuk', lijkt de Brit zijn schouders op te halen. 'Maar als je trouw bent aan jezelf en nauwkeurig bent, zal ik mezelf altijd corrigeren als dat niet het geval is. Maar ik denk dat mensen het vooral leuk vinden en dat is prima.' Kravitz is behoorlijk populair geworden door bepaalde uitspraken tijdens zijn programma op Sky Sports. In Ted's Notebook geeft de Brit een kijkje achter de schermen.

Populariteit brengt Kravitz in verlegenheid: 'Ik ben gewoon een schooier in een korte broek!'

'Ik wil er niet aan denken. Ik stel het op prijs als mensen het leuk vinden wat ik doe. Eerlijk gezegd schaam ik me er best wel voor. Ik ben gewoon een schooier in een korte broek!' lacht Kravitz. 'Ik vertel de verhalen gewoon zoals het is en hoe ik het zie - en als ik daardoor hier of daar in de problemen kom, is dat ook onderdeel van het spel', kaart de Sky Sports-analist aan. 'Dit is mijn 22ste jaar bij dezelfde baan. Misschien denken mensen wel: jij hebt niet veel progressie gemaakt, of wel? Maar ik hou van mijn baan. Ik werk erg hard om zoveel mogelijk informatie door te spelen aan de kijkers en hen de beste ervaring te geven. Dat is waar ik een kick van krijg.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws