Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Saoedi-Arabië live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Saoedi-Arabië live via F1TV of Viaplay!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Saoedi-Arabië live via F1TV of Viaplay!

Dit weekend is het tijd voor de tweede race van 2023. De Grand Prix van Saoedi-Arabië staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 en Formule 2 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Saoedi-Arabië live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema F1TV voor Formule 1 in Jeddah

Op vrijdagmiddag kun je tussen 14.30 uur en 15.30 uur naar de eerste vrije training in Jeddah kijken. De tweede vrije training start om 18.00 uur 's avonds en duurt een uurtje. Zaterdag is het tussen 14.30 uur en 15.30 uur tijd voor de derde vrije training in Saoedi-Arabië. Vanaf 17.30 uur is de voorbeschouwing op de kwalificatie te zien bij F1TV.

Zaterdagavond is de kwalificatie tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Direct daarna begint de nabeschouwing op de kwalificatie, die tot 19.30 uur duurt. Op zondag is het tijd voor de race zelf. Om 17.00 uur begint de voorbeschouwing op de race. Tussen 18.00 uur en 20.00 uur kun je via F1TV live kijken naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Na de race start de nabeschouwing, die tot 20.40 uur duurt.

Tijdschema Viaplay voor Grand Prix van Saoedi-Arabië

Op Viaplay kun je vrijdag vanaf 14.20 uur inschakelen voor de eerste vrije training in Jeddah. Later op de dag, tussen 17.50 uur en 19.00 uur, is het tijd voor training nummer twee. Om 20.25 uur begint Studio Formule 1: Saoedi-Arabië Shakedown, dat om 21.50 uur is afgelopen.

Zaterdag start de dag met de derde vrije training, die tussen 14.20 uur en 15.30 uur wordt uitgezonden bij Viaplay. Vanaf 17.25 uur kun je de voorbeschouwing op de kwalificatie volgen. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur is de kwalificatie van de Grand Prix van Saoedi-Arabië live te zien bij Viaplay. Daarna praten de analisten in de studio nog een uurtje na.

Op zondag begint de voorbeschouwing op de race zelf om 16.20 uur. Vanaf 18.00 uur kun je bij Viaplay live kijken naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië. De GP is om 20.00 uur afgelopen en gelijk daarna wordt er nog nagepraat. Om 21.00 uur is de nabeschouwing bij Viaplay afgerond.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Heb je nog geen VPN-abonnement? Probeer NordVPN met meer dan vijftig procent korting.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws