Magnussen blij met Schumacher als teamgenoot: 'Zijn eerste woorden waren: 'Suck my balls'' Formule 1
Formule 1

Magnussen blij met Schumacher als teamgenoot: 'Zijn eerste woorden waren: 'Suck my balls''

Magnussen blij met Schumacher als teamgenoot: 'Zijn eerste woorden waren: 'Suck my balls''

Kevin Magnussen is blij met Mick Schumacher als zijn teamgenoot. De coureur van Haas ziet dat de jonge Duitse rijder veel humor heeft en elk weekend telkens weer een beetje beter wordt. Bovendien had Schumacher de perfecte manier gevonden om het ijs te breken bij zijn nieuwe teamgenoot.

'Zijn eerste woorden naar mij waren: 'Suck my balls'', zegt Magnussen in gesprek met Sport Bild. Deze woorden refereren naar een akkefietje tussen de coureur van Haas en Nico Hülkenberg. De Duitser zei tegen Magnussen, die midden in een interview zat, dat hij de meest onsportieve coureur van de grid was. Magnussen reageerde gevat op de woorden van de toenmalig Renault-rijder.

'Mick heeft een goed gevoel voor humor', vervolgt de Deen. 'Ik wist vanaf dat moment dat we een goede relatie zouden hebben. Hij is heel erg aardig en heel erg rustig.' Ondanks de goede relatie wil de coureur natuurlijk voor zijn teamgenoot eindigen. Op het moment lukt Magnussen dat. 'Ik wil natuurlijk elke race voor zoveel mogelijk rijders finishen. Hetzelfde geldt voor Mick. Maar het belangrijkste is dat iedereen binnen het team zich goed voelt.'

Magnussen: 'Schumacher zal snel eerste punten scoren'

Schumacher kent tot nu toe niet de start die hij gewenst had in zijn tweede jaar bij Haas. De coureur wil graag zijn eerste punten scoren in de sport, maar daar moet hij nog altijd op wachten. Magnussen denkt dat het niet lang meer zal duren. 'Mick wordt elke week weer beter. Hij heeft al een hoger niveau bereikt in de eerste races van dit seizoen. Hij zal in de nabije toekomst zijn eerste punten scoren', verwacht de Haas-rijder.

Akkefietje Magnussen en Hülkenberg

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws