Mazepin laat van zich horen: 'De resultaten van Schumacher spreken voor zich' Formule 1
Formule 1

Mazepin laat van zich horen: 'De resultaten van Schumacher spreken voor zich'

Mazepin laat van zich horen: 'De resultaten van Schumacher spreken voor zich'

Nikita Mazepin heeft na lange tijd weer een teken van leven gegeven. De Russische voormalig Formule 1-coureur, die afgelopen winter zijn stoeltje bij Haas kwijtraakte, heeft zich uitgelaten over voormalig-teamgenoot Mick Schumacher. Ook heeft de Rus een terugkeer in de Formule 1 nog niet uit zijn hoofd gezet, en baalt hij van de manier waarop Haas met hem is omgegaan.

Schumacher maakt een moeilijk seizoen door, met meerdere ongevallen, en heeft nog steeds geen punten verzameld. Günther Steiner was eerder al kritisch op zijn coureur, zoals te lezen was bij F1Maximaal. Nu heeft ook Mazepin, die in zijn eerste jaar in de Formule 1 nooit hoger dan veertiende eindigde, van zich laten horen. 'De moeilijkheden van Schumacher? Zijn resultaten spreken voor zich, zou ik zeggen. Ik heb niets meer over hem te zeggen', vertelde Nikita aan de Russische zender Match TV, volgens het Italiaanse persbureau ANSA.

Mazepin hoopt op terugkeer in de Formule 1

De Rus betwijfelt of hij ooit nog terugkeert in de koningsklasse van de autosport, maar hij houdt niet op met geloven. 'Wat mij betreft, kruip ik bij de eerste de beste gelegenheid achter het stuur. Het is onwaarschijnlijk dat ik in de nabije toekomst nog aan een Formule 1-race zal deelnemen, maar er gebeuren wonderen, kijk maar naar Kevin Magnussen', aldus Mazepin.

Mazepin heeft niks gehoord van Haas

De voormalig Haas-coureur is nog steeds verbaasd dat niemand van het team contact met hem heeft opgenomen om afscheid te nemen toen hij eruit werd gegooid, en beweert dat hij anders zou hebben gehandeld. 'Niemand nam contact met me op nadat ik Haas had verlaten, en ik weet eerlijk gezegd niet waarom. Als een monteur of iemand anders ontslagen zou worden, zou ik hem een ​​bericht sturen. Maakt niet uit wat ik van hem vond', sluit de Rus af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws