Ocon mogelijk de vervanger van Hamilton: 'Er is nog steeds een connectie' Formule 1
Formule 1

Ocon mogelijk de vervanger van Hamilton: 'Er is nog steeds een connectie'

Ocon mogelijk de vervanger van Hamilton: 'Er is nog steeds een connectie'

Esteban Ocon verwacht zelf een goede toekomst te hebben in de Formule 1. Hij heeft goede connecties bij het team van Mercedes. Mede daardoor verwacht de Fransman dat hij na het aflopen van zijn contract bij Alpine, nog zeker niet klaar zal zijn in de koningsklasse.

Wanneer Ocon gevraagd wordt of hij nog contact heeft met Mercedes bevestigt de coureur dat. 'Ja, we praten, ook omdat ik bij mijn loopbaanbeheer altijd wordt geholpen door Gwen Lagrue, een manager die ook samenwerkt met Mercedes ', zo legt hij uit bij de Italiaanse tak van Motorsport.com. 'Dus er is nog steeds deze connectie, ook al ben ik een Alpine-coureur en heb ik daar mijn taken op dit moment', vervolgt Ocon.

'Pas op wanneer je opgeeft'

'Ik heb een mooi contract dat eind 2024 afloopt en een zeer interessante toekomst voor me', legt de 26-jarige coureur uit. 'Ik realiseer me dat niets zeker is in de Formule 1', gaat de Fransman verder. 'Zelfs als je hebt gewonnen, als je het hebt opgenomen tegen een tweevoudig wereldkampioen als Fernando, heb je geen garantie voor de toekomst', voegt hij eraan toe.

'We hebben het voorbeeld van Daniel (Ricciardo, red.), twee jaar geleden zat hij bij de beste rijders van het veld en vandaag de dag heeft hij geen garantie op een stoeltje voor volgend seizoen', haalt Ocon aan. 'Je moet altijd aan de top staan, dus pas op wanneer je opgeeft', eindigt de coureur. Tot minimaal eind 2024 zal de Fransman dus nog zijn uiterste best doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws