Reacties op contractverlenging Perez bij Red Bull: 'De enige juiste zet' Formule 1
Formule 1

Reacties op contractverlenging Perez bij Red Bull: 'De enige juiste zet'

Reacties op contractverlenging Perez bij Red Bull: 'De enige juiste zet'

Nadat vanuit Spa-Francorchamps bekend werd gemaakt dat Sergio Perez ook in 2022 de teamgenoot zal zijn van Max Verstappen bij Red Bull Racing, reageerde de wereld der Formule 1 vooral vol lof. Na een volgens Christian Horner 'erg goede' seizoenshelft heeft Perez een contractverlenging verdiend, zo vinden ook diverse autosportprominenten.

Mol vindt het de enige keuze

Kort maar krachtig, zo reageert Olav Mol op het nieuws. Volgens de Ziggo Sport-commentator is het de enige juiste keuze om Perez binnen Red Bull te houden.

Maher verwacht flinke verbetering

Gerenommeerd F1-journalist Thomas Maher verwacht dat Perez alleen maar beter en beter zal worden. Red Bull zou de keuze om de Mexicaan te hebben gehouden natuurlijk ook hebben gemaakt met het uitzicht naar 2022, wanneer de nieuwe reglementen van kracht gaan in de F1.

Felicitaties van Honda

Een felicitatie van motorleverancier Honda kon natuurlijk ook niet uitblijven, de Japanse motormaker kijkt er naar uit om het tweede seizoen vol gas te gaan met Perez, waarna de fabrikant de sport wél verlaat.

Coronel blij met coureursduo Verstappen-Perez

'Ik ben blij om de jongens in 2022 samen te zien', vindt Tom Coronel, die hoopt dat Perez en Verstappen het seizoen van 2021 on a high gaan afsluiten, hopelijk met de wereldtitel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws