Ricciardo over incident met Bottas in Mexico: 'Het gebeurt, het is racen' Formule 1
Formule 1

Ricciardo over incident met Bottas in Mexico: 'Het gebeurt, het is racen'

Ricciardo over incident met Bottas in Mexico: 'Het gebeurt, het is racen'

Daniel Ricciardo heeft inmiddels een streep gezet onder zijn mislukte weekend in Mexico. Verder kijkt hij vooruit naar de kansen die hij met McLaren heeft op Interlagos in de strijd om de derde plaats in het constructeurskampioenschap.

De Australier blikt terug op zijn race in Mexico en stelt dat hij een beetje kwaad was op zichzelf, hoewel hij de schuld voor het incident in de eerste bocht niet volledig op zichzelf wil betrekken. ‘Het gebeurt, het is racen’, aldus de McLaren-coureur, die aangeeft dat er een streep onder is gezet.

De man uit Perth heeft geen idee of zijn team op Interlagos goed uit de verf komt. ‘Ik weet het niet’, antwoord hij op de vraag of de McLaren geschikt is voor het circuit in Brazilië. Hij gaat er echter vanuit dat het ‘oké’ zal zijn. McLaren hoopt de derde plek in het constructeurskampioenschap te heroveren en zal daarvoor dus beter moeten presteren dan Ferrari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws