Sainz over strijd met McLaren: 'Simulaties tonen halve tiende achterstand op Interlagos' Formule 1
Formule 1

Sainz over strijd met McLaren: 'Simulaties tonen halve tiende achterstand op Interlagos'

Sainz over strijd met McLaren: 'Simulaties tonen halve tiende achterstand op Interlagos'

Carlos Sainz heeft zich tijdens de persconferentie uitgelaten over de verhoudingen tussen Ferrari en McLaren tijdens de GP van Brazilië, terwijl teamgenoot Charles Leclerc zich lovend uitlaat over de werkwijze van Ferrari in de afgelopen jaren terwijl ze zich proberen terug te werken naar de top.

De Spaanse Ferrari-coureur meldt dat Ferrari iets achter ligt ten opzichte van McLaren op Interlagos, zo blijkt uit de simulaties die de Italiaanse renstal erop heeft losgelaten. Het gat tussen beide teams is een halve tiende in het voordeel van de Britten, maar met zo'n kleine marge hoeft dat nog niet veel te zeggen over het verloop van het weekend.

Zijn teamgenoot Leclerc heeft tijdens zijn persmoment onthuld onder de indruk te zijn van de werkwijze van zijn team en de progressie die het team geboekt heeft in de afgelopen jaren. 'Zo zouden we altijd moeten werken. We hebben de manier waarop we werken de afgelopen twee jaar absoluut verbeterd. We zijn als team beter geworden door deze moeizame periode.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws