Verstappen en Hamilton onder genomineerden voor Autosports 'Driver of the Year Award' Formule 1
Formule 1

Verstappen en Hamilton onder genomineerden voor Autosports 'Driver of the Year Award'

Verstappen en Hamilton onder genomineerden voor Autosports 'Driver of the Year Award'

Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn de twee Formule 1-coureurs die genomineerd zijn voor de 'Driver of the Year Award' van Autosport. Elk jaar deelt het Britse medium deze prijs uit middels een evenement, waarin ze bekend maken welke coureur de meest bijzondere prestatie van het jaar geleverd heeft. Dit jaar zal de uitreiking helaas virtueel moeten gebeuren.

Uit de Formule 1 zijn er twee namen uit de hoed gekomen. Verstappen en zevenvoudig wereldkampioen Hamilton staan op de lijst om voor het 2020-seizoen als beste coureur van de grid gekozen te worden. Zij zijn de enige twee rijders die aanspraak maken op de prijs.

Niet alleen Formule 1-coureurs komen echter in aanmerking voor de titel. Zo maken ook zesvoudig IndyCar-kampioen Scott Dixon en Formule E-coureur Antonio Felix da Costa, die dit jaar de titel won in de elektrische raceklasse, kans om de bokaal mee naar huis te nemen.

In december zal het medium naar buiten brengen wie de prijs gewonnen heeft, hoewel het dit jaar wegens het coronavirus wel virtueel zal moeten. Via diverse digitale platformen zal de ceremonie uitgezonden worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws