Verstappen in een zetel de zomerstop in | Wedkantoren geloven niet meer in comeback Leclerc (ad) Formule 1
Formule 1

Verstappen in een zetel de zomerstop in | Wedkantoren geloven niet meer in comeback Leclerc (ad)

Verstappen in een zetel de zomerstop in | Wedkantoren geloven niet meer in comeback Leclerc (ad)

Het was het kunststukje waar we na de teleurstellende kwalificatie in Hongarije op gehoopt hadden. Startende vanaf P10 en eindigen op P1. Max Verstappen flikte het op de Hungaroring en versterkte dankzij de overwinning en het matige optreden van Charles Leclerc zijn leiderschap in de WK-stand. De wedkantoren voorzien in de resterende negen Grand Prix's geen verrassing meer aan de kop van het klassement.

Met 80 punten verschil is het gat tussen Verstappen en Leclerc wel heel erg groot. De Ferrari-coureur had gehoopt de marge in Hongarije flink te kunnen laten slinken en kreeg nog meer hoop na de belabberde kwalificatie van Verstappen. Maar op zondag liet de Nederlander zijn ware klasse zien en stond aan het einde van de race op het hoogste podium. Leclerc moest het doen met een zevende plaats en zag zijn titelaspiraties in rook op gaan.

Nog negen Grand Prix's staan er op de planning waaronder die van Zandvoort. Het gat is zo groot dat de wedkantoren het nu zeker weten. Max Verstappen pakt zijn tweede wereldtitel in successie. Dat kunnen we afleiden aan de odds die veelzeggend zijn. Een wereldtitel voor Verstappen leverde je aan het begin van het seizoen twee keer je inzet op. Nu is de odd nog maar 1.08. Flikt Leclerc een kunststukje en weet hij de wereldkampioen te worden? Dat levert maar liefst 8.50 keer je inzet op! In het weekend van 26 augustus wordt de strijd hervat in België.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws