Verstappen vol vertrouwen voor de race: 'We kunnen vanavond de boel omdraaien' Formule 1
Formule 1

Verstappen vol vertrouwen voor de race: 'We kunnen vanavond de boel omdraaien'

Verstappen vol vertrouwen voor de race: 'We kunnen vanavond de boel omdraaien'

Ondanks dat de kwalificatie voor de Grand Prix van Mexico niet vlekkeloos verliep voor Max Verstappen, is de Red Bull-coureur overtuigd van een goed resultaat tijdens de race. Verstappen start vanaf de derde plek, maar denkt dat hij tijdens de race de twee auto's voor hem kan inhalen.

Vlak voor de race spreekt Verstappen tijdens de traditionele build up, waarin hij wordt toegejuicht door de vele Mexicaanse fans, die naast Sergio Perez ook klappen voor die andere Red Bull-coureur. 'Het is geweldig om al die fans te zien', begint Verstappen. 'Ze zijn hier niet alleen om voor Checo te juichen, maar ook voor het hele team. Dat is echt iets moois. Ik heb goede herinneringen aan deze plek en dat is ook te danken aan de fans.'

De kwalificatie liep voor Verstappen niet zoals hij wilde, maar toch kijkt hij optimistisch naar de race. 'We hebben een hele goede auto, ook voor de race. De kwalificatie ging gewoon niet lekker, maar ik heb veel vertrouwen in een goed raceresultaat. We kunnen de boel vanavond omdraaien.'

Belangrijke race voor het kampioenschap

In Mexico staat er veel voor Verstappen op het spel. Met nog vijf races te gaan dit seizoen bereikt de strijd om het kampioenschap tussen hem en Lewis Hamilton een kookpunt, zeker omdat het verschil 'slechts' twaalf punten is. Mocht Verstappen voor Hamilton finishen, breidt hij zijn voorsprong voor de derde keer op rij uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws