Villeneuve ziet Hamilton vertrekken naar Italië: 'Denk dat hij een transfer overweegt' Formule 1
Formule 1

Villeneuve ziet Hamilton vertrekken naar Italië: 'Denk dat hij een transfer overweegt'

Villeneuve ziet Hamilton vertrekken naar Italië: 'Denk dat hij een transfer overweegt'

Jacques Villeneuve denkt dat Lewis Hamilton aan een overstap naar Ferrari zit te denken. Als zesvoudig wereldkampioen moet de Brit nog één titel binnenslepen om op gelijke hoogte te komen met een van de legendes van de autosport, Michael Schumacher.

'Lewis (Hamilton, red.) wil alle records verbreken, winnen bij Ferrari zou de laatste stap zijn. Ik denk dat hij een transfer aan het overwegen is', zo opent de Canadees tegenover Sky Sports Italia. Zijn verwachting wordt versterkt door een vloedgolf aan positieve berichtgeving van de Italiaanse media over het optreden van de Mercedes-coureur dit seizoen.

Irvine vindt Hamilton beste coureur ooit

Ook voormalig Formule 1-coureur Eddie Irvine heeft gereageerd op de prachtige prestatie van Hamilton: 'Het is altijd moeilijk om twee coureurs te vergelijken met twee verschillende bolides van twee verschillende perioden. Het is echter duidelijk dat Hamilton elk jaar nog steeds groeit en een enorme vechtlust heeft. Michael is Michael, maar wat Lewis doet, naast het behalen van titels is ongelooflijk. Hij is een fantastische ambassadeur voor de sport. (Foto: Mercedes AMG F1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws