Verstappen: 'Ik moet mijn zus vertellen om langzamer te rijden' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen: 'Ik moet mijn zus vertellen om langzamer te rijden'

Verstappen: 'Ik moet mijn zus vertellen om langzamer te rijden'

Max Verstappen was te gast bij de The Rich Eisen Show. Hij vertelt onder andere over dat hij weleens naast een familielid in de auto zit. Dat doet hij niet naast iedereen met plezier, zo vertelt de 22-jarige coureur eerlijk.

Verstappen staat het stuur weleens af. 'Dat kan', zegt Verstappen. 'Maar, alleen met mensen die ik vertrouw. Zoals mijn vader', vertelt hij over Jos Verstappen, die in het verleden ook in de Formule 1 heeft gereden.

De interviewer vindt het een boeiend onderwerp en besluit door te vragen. 'Met mijn moeder lukt het ook wel', gaat Verstappen verder. Zijn moeder Sophie Kumpen heeft behoorlijk wat prijzen gepakt in de kartwereld.

Victoria een 'echte Verstappen'

Dan wordt het spannender. 'Met mijn zus wordt het moelijker', zegt hij eerlijk over Victoria Verstappen. 'Ze vindt het leuk om snel te rijden, maar dan op de openbare weg. Dan moet ik tegen haar zeggen dat ze langzamer moet rijden', aldus de Formule 1-coureur.

Interview Max Verstappen

Gerelateerde links

- Meer over Jos Verstappen
- Verstappen blikt terug op GP Barcelona 2016: 'Ik voelde ontzettend veel druk'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws