Williams ambitieus: 'Ga er alles aan doen om Russell wereldkampioen te maken' Formule 1
Formule 1

Williams ambitieus: 'Ga er alles aan doen om Russell wereldkampioen te maken'

Williams ambitieus: 'Ga er alles aan doen om Russell wereldkampioen te maken'

Claire Williams is zeer positief over George Russell als coureur bij haar team. Ze ziet in de Brit een wereldkampioen schuilen die over dezelfde kwaliteiten beschikt als de coureurs die in het verleden goed hebben gepresteerd met Williams.

Russell zou 'honderd procent' over dezelfde kwaliteiten beschikken als Damon Hill, Nigel Mansell en Keke Rosberg, zo antwoordt Williams in de F1 Nation-podcast. 'Ik ga er alles aan doen om van George een wereldkampioen te maken bij Williams. Hij heeft een eigen persoonlijkheid, maar als het gaat om talent zit het zeker goed. Ik ben zeer te spreken dat hij voor ons team rijdt.'

Williams vervolgt: 'Hij heeft vooral geleerd dat een coureur een team op z'n handen moet kunnen dragen, vooral op momenten dat het niet zo lekker loopt. Dat hij bij een team is begonnen dat momenteel niet bepaald goed gaat, maakt hem uiteindelijk wel sterker. Hij had het vorig seizoen niet makkelijk, maar dat maakt hem alleen maar een betere coureur voor in de toekomst.' (Foto: Williams F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws