Wolff: 'We zijn vastbesloten om dit recht te zetten' Formule 1
Formule 1

Wolff: 'We zijn vastbesloten om dit recht te zetten'

Wolff: 'We zijn vastbesloten om dit recht te zetten'

Toto Wolff kijkt positief naar de Grand Prix van Miami komend weekend. Ze hebben volgens de teambaas van Mercedes manieren gevonden om de auto te verbeteren. De Duitse renstal zal komend weekend experimenten doen om weer aan kop te belanden van de race.

Het was een moeilijke race voor Mercedes tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna. ‘George heeft geweldig werk geleverd door te belanden op P4 vanuit een weinig belovende startpositie. We gaven Lewis niet het gereedschap of de baanpositie om zijn ware tempo te laten zien’, dat laat de teambaas weten in een persbericht van Mercedes.

‘Sinds we terug zijn vanuit Italië, hebben we veel geleerd van het weekend. We hebben verschillende manieren gevonden om de auto te verbeteren en zullen experimenten uitvoeren in Miami om die simulaties te correleren. Hopelijk kunnen we daarna het ontwikkelingsplan voor de komende races bevestigen.’

Een nieuwe en spannende uitdaging genaamd Miami

Zowel Lewis Hamilton als George Russell hebben in de simulator gewerkt als voorbereiding van de Grand Prix van Miami en zijn de fabrieken druk bezig geweest met het ontwikkelen van updates voor de komende races. ‘Het team heeft gedurende vele jaren zijn veerkracht getoond en de moeilijke start van dit seizoen heeft een vuur gecreëerd bij elk teamlid, ze zijn allemaal vastbesloten om het recht te zetten.’

‘Miami is een spannende nieuwe uitdaging en een stap in het onbekende. De baan ziet er veeleisend uit, met een mix van lage en snelle bochten. Het wordt een spectaculaire show voor de sport en voor onze groeiende Amerikaanse fanbase. We zijn dus klaar voor een fantastisch evenement en kunnen niet wachten om te zien hoe het allemaal gaat verlopen’, aldus Wolff.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws