Oliver Rowland rijdt voor Williams tijdens testdagen Hongarije Max Verstappen
Max Verstappen

Oliver Rowland rijdt voor Williams tijdens testdagen Hongarije

Oliver Rowland rijdt voor Williams tijdens testdagen Hongarije

WEC-coureur Oliver Rowland zal tijdens de testdagen in Hongarije kilometers gaan maken voor het team van Williams. Daarnaast zal ook Robert Kubica plaats nemen in de bolide van de renstal uit Wantage. Voor Oliver Rowland is het zitje tijdens de testdagen wederom een stap richting een racezitje in de Formule 1.

De 25-jarige Brit sprak met Planet F1 over zijn kans tijdens de testdagen op de Hungaroring. 'Het is wederom een goede stap in de juiste richting om in de toekomst uit te komen in de Formule 1', zo start hij hoopvol. 'In Barcelona ging het goed en ik voel dat het team vertrouwen heeft in mij. Ik ben enorm blij dat ik wederom een kans krijg om me te laten zien'.

Rowland is natuurlijk al enigszins op leeftijd om nog te mogen dromen van een debuut in de Formule 1. Desondanks geeft hij de moed niet op. 'Ik ben me ervan bewust dat je als coureur niet vaak de kans krijgt om je talenten te laten zien in de Formule 1. Het is voor mij een ware eer dat ik werd gevraagd en mijn eerste test in Barcelona verliep ook nog eens vlekkeloos'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws