Verstappen opent derde fysieke winkel: 'Er zijn een aantal bijzondere items te bewonderen' Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen opent derde fysieke winkel: 'Er zijn een aantal bijzondere items te bewonderen'

Verstappen opent derde fysieke winkel: 'Er zijn een aantal bijzondere items te bewonderen'

Vandaag is in Designer Outlet Roermond een derde fysieke Max Verstappen-winkel geopend. De Nederlander had al twee verkooppunten in Swalmen en Lelystad, maar de populariteit van de wereldkampioen blijft oplopen en dus kan er nu ook officiële Verstappen-merchandising in Roermond worden gekocht, zo wordt gemeld op Verstappen.com.

In de winkel kunnen de fans niet alleen kleding en schaalmodellen kopen, maar ook verschillende bijzondere items aanschouwen, waaronder zijn helm en zijn overall. Nico de Jong, de CEO van Verstappen.com geeft aan dat er in Designer Outlet Roermond inkopen kunnen worden gedaan tegen een goede prijs: 'We zijn heel enthousiast en we zijn benieuwd naar de reacties van het winkelend publiek. We bieden in de Max Verstappen-pop-up shop in Designer Outlet Roermond een geselecteerd assortiment van met name merchandise van afgelopen seizoen aan, tegen zeer scherpe prijzen. We vinden het een spannend avontuur met zóveel mensen in Roermond', refereert De Jong naar de hoge bezoekersaantallen.

Eerste stap naar een museum?

Max Verstappen zelf is ook blij met de nieuwe winkel en vindt het fijn dat hij iets kan bieden aan zijn trouwe volgers: 'De steun van mijn fans vanuit heel Nederland is altijd geweldig geweest. Het is super dat zij ook in Roermond terechtkunnen om een aantal voor mij bijzondere race-items in het echt te bewonderen', verklaart de Limburger. Verstappen heeft al vaker aangegeven ooit een museum te willen beginnen met items uit zijn race-carrière en lijkt hiermee een eerste stap te zetten om een aantal bijzondere dingen tentoon te stellen.

Eerder deze week werd nog aangekondigd dat Verstappen bij de Grand Prix van Las Vegas ook een eigen tribune krijgt, nadat dit eerder al het geval was in Nederland, België, Spanje, Hongarije, en Oostenrijk. De inmiddels tweevoudige wereldkampioen lijkt dus nog steeds aan populariteit te winnen, en heeft met 38 Grand Prix-overwinningen ook al een indrukwekkende erelijst opgebouwd en tal van memorabele herinneringen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws