Webber: 'De timing voor Hamilton was gewoon verschrikkelijk' Opinie
Opinie

Webber: 'De timing voor Hamilton was gewoon verschrikkelijk'

Webber: 'De timing voor Hamilton was gewoon verschrikkelijk'

Mark Webber is van mening dat de uitbraak van corona bij Lewis Hamilton op het verkeerde moment kwam. Volgens de Australiër heeft George Russell zijn potentie bewezen, waardoor er meer druk komt te liggen op de contractonderhandelingen bij Hamilton.

'De timing voor Lewis was gewoon verschrikkelijk', begint Webber in de At The Controls-podcast, verwijzend naar de positieve coronatest van Hamilton. 'Ik denk dat iedereen wel eens tijdens het seizoen dacht van: Stel je voor dat Lewis of iemand in de kampioensstrijd corona zou krijgen en een paar races zou moeten missen.'

'Russell reed briljant in de Mercedes'

Door de positieve test van Hamilton, mocht Russell tijdelijk zijn zitje innemen. 'George reed goed. Het was weliswaar het gemakkelijkste circuit ter wereld, het was zeker geen Suzuka, maar hij reed nog steeds briljant in de Mercedes.'

Toto Wolff kan de prestatie van Russell slim gebruiken in de contractonderhandelingen met Hamilton. 'Toto houdt er zeker van om een spelletje te spelen met veel verschillende dingen in de pitlane, en dit was er weer eentje waar het lijkt alsof het in zijn voordeel uitpakt', besluit Webber.

NIEUW: Volg F1Maximaal nu ook via Instagram en krijg het laatste Formule 1 en Max-nieuws op je tijdlijn!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws