Gebruik een PIA VPN om de Grand Prix van Australië live te zien! Algemeen
Algemeen

Gebruik een PIA VPN om de Grand Prix van Australië live te zien!

Gebruik een PIA VPN om de Grand Prix van Australië live te zien!

De Australische Grand Prix is een van de populairste races op de Formule 1-kalender. Fans van over de hele wereld willen deze race live bekijken, maar dat kan een uitdaging zijn als je niet in Australië woont. Gelukkig kan een VPN van Private Internet Access (PIA) je helpen om de Grand Prix van Australië live te zien!

Een VPN, of Virtual Private Network, is een tool die je privacy en veiligheid online verbetert door je internetverbinding te versleutelen en je locatie te verbergen. Maar een VPN kan je ook helpen om geografische beperkingen te omzeilen en toegang te krijgen tot inhoud die anders niet beschikbaar zou zijn geweest.

Als je de Australische Grand Prix van aanstaande zondag live wilt bekijken, dan kun je het onderstaande stappenplan volgen:

1. Koop Private Internet Access (PIA) en download het

Private Internet Access is een van de beste VPN-services op de markt. Het heeft een netwerk van servers over de hele wereld, waaronder in Australië. Het is ook snel en betrouwbaar, waardoor het ideaal is voor de streaming van video's. Klik hier om het te downloaden en te starten!

Gebruik een PIA VPN om de Grand Prix van Australië live te zien!

2. Maak verbinding met de Australia Streaming Optimized-server

Wanneer je Private Internet Access opent, zie je een lijst met servers waaruit je kunt kiezen. Kies de Australia Streaming Optimized-server. Deze server is speciaal geoptimaliseerd voor streaming van video's en biedt de beste prestaties voor het bekijken van de Australische Grand Prix.

Gebruik een PIA VPN om de Grand Prix van Australië live te zien!

3. Ga naar 10Play en meld je gratis aan

10Play is de officiële streamingdienst van Network 10, de Australische tv-zender die de Australische Grand Prix uitzendt. Je moet je gratis aanmelden voor een account om toegang te krijgen tot de livestream.

4. Bekijk de hele GP gratis!

Nu je bent aangemeld bij 10Play en bent verbonden met de Australia Streaming Optimized-server van Private Internet Access, ben je klaar om de hele Australische Grand Prix gratis te bekijken!

PIA's nieuwe functie

Als klap op de vuurpijl heeft Private Internet Access een nieuwe functie toegevoegd die het nog handiger maakt voor gebruikers. Met één PIA-abonnement kun je nu een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd beschermen! Dat betekent dat je al jouw apparaten kunt beschermen, van je computer tot je mobiele telefoon en je tablet, zonder extra kosten.

Gebruik een PIA VPN om de Grand Prix van Australië live te zien!

Als je de Australische Grand Prix - of andere Formule 1-races die niet beschikbaar zijn in Nederland - wilt bekijken, dan kan een VPN je helpen toegang te krijgen tot de livestreams. Met Private Internet Access en de Australia Streaming Optimized-server kun je de Australische Grand Prix dit weekend gratis bekijken! Het is een exclusieve aanbieding voor de lezers van F1Maximaal, want je krijgt het nu met 83% korting én drie maanden gratis!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws