Allison: 'Belangrijkste gedeelte van ontwikkelingsprogramma hebben we gehad' Formule 1
Formule 1

Allison: 'Belangrijkste gedeelte van ontwikkelingsprogramma hebben we gehad'

Allison: 'Belangrijkste gedeelte van ontwikkelingsprogramma hebben we gehad'

Mercedes zal dit seizoen enkel nog wat kleinere updates toevoegen aan de Mercedes W12, de bolide waar de renstal deze jaargang mee deelneemt aan de Formule 1. De Grote Prijs van Groot-Brittannië was de laatste keer dat de Brits-Duitse renstal met een groot update-pakket op de proppen kwam.

Technisch directeur James Allison, die geciteerd wordt door Motorsport-Total.com, wil zich nog niet vast pinnen op hoe de W12 verder ontwikkeld wordt. 'Misschien', antwoordt hij op de vraag of er nog wat groots uit de koker van Mercedes komt. De verwachting is echter dat het vooral bij kleine updates 'hier en daar' blijft.

'Maar het belangrijkste gedeelte van ons ontwikkelingsprogramma hebben we gehad', erkent Allison. 'Dat was het laatste grote pakket dat we hebben geïntroduceerd', zegt de Brit, verwijzend naar de updates die Mercedes in Groot-Brittannië op de auto schroefde. Er worden vanaf nu enkel updates toegevoegd als die voor significanten verbeteringen zorgen. 'Zonder dat we worden afgeleid van het project met de auto van volgend jaar.'

Wolff acht Red Bull sterker dan Mercedes

Dat klinkt waarschijnlijk als muziek in de oren bij Red Bull Racing, dat volgens Toto Wolff de betere bolide heeft. 'Ik denk dat we nog wat achter liggen als we het over prestaties hebben', zegt hij. 'Daar is geen twijfel over mogelijk.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws