Hamilton blikt terug op dramatische start: 'Het is voor ons een waardevolle les geweest' Formule 1
Formule 1

Hamilton blikt terug op dramatische start: 'Het is voor ons een waardevolle les geweest'

Hamilton blikt terug op dramatische start: 'Het is voor ons een waardevolle les geweest'

Lewis Hamilton is opgelucht dat Mercedes vooruitgang lijkt te boeken, waardoor de dramatische seizoenstart achterwege gelaten kan worden. Die slechte start heeft er wel voor gezorgd dat de Duitse renstal er niet echt toe doet in de strijd om het kampioenschap, en ook voor Hamilton wordt het een lastig verhaal. Het stem de Britse coureur meer tevreden dat zijn team de weg omhoog gevonden lijkt te hebben.

'We begonnen niet waar we wilden zijn', begint Hamilton in gesprek met Autosport.com. 'Maar we hebben vooruitgang geboekt. We bereiken steeds meer consistentie. Niemand binnen Mercedes heeft het opgegeven en we zijn blijven pushen. Ik ben echt trots op de vooruitgang die we hebben geboekt, maar ook de ervaring die we hebben gehad. Het is voor ons allemaal een waardevolle les geweest.'

'We zijn daar goed mee bezig'

Een overwinning zat er tot nu toe nog niet in voor Mercedes dit seizoen, maar Hamilton verwacht dat die kansen zich nog wel gaan voordoen. 'We hopen ons elk weekend te verbeteren. Ik denk ook dat we daar goed mee bezig zijn, waardoor we voor mijn gevoel steeds meer op een plek terecht komen waar we verdienen te staan. Ik denk dat we dat alleen maar meer zullen waarderen.'

Voor Mercedes is het zaak om de lijn van afgelopen races door te zetten naar de komende race in Frankrijk. 'Ik weet echt niet wat we dit weekend kunnen verwachten. We zijn constant bezig met veranderingen aan de auto, dus ik hoop dat we dit weekend iets ontdekken wat ons verder vooruit kan helpen. Over het algemeen is Frankrijk een fatsoenlijke race voor ons geweest, dus ik hoop dat dat dit weekend ook zo is', besluit Hamilton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws