Kravitz blijft vertrek Verstappen volhouden: 'Misschien volgend jaar' Formule 1
Formule 1

Kravitz blijft vertrek Verstappen volhouden: 'Misschien volgend jaar'

Kravitz blijft vertrek Verstappen volhouden: 'Misschien volgend jaar'

Ted Kravitz lijkt een mogelijk vertrek van Max Verstappen bij Red Bull Racing maar niet uit zijn hoofd te kunnen zetten. De Nederlander was niet heel tevreden met het raceweekend in Monaco en de Brit denkt daaruit op te kunnen maken dat hij ook met het team niet meer tevreden is. ‘Ik vraag me af of hij zich voorbereidt op een vertrek’, zegt de journalist in Ted’s Race Notebook.

‘Is Max Verstappen met zijn geklaag over de auto zijn toekomstige vertrek aan het rechtvaardigen?’ Dat is wat Kravitz denkt te zien als hij naar de recente interviews met Verstappen kijkt. De drievoudig wereldkampioen heeft een paar kritische opmerkingen gemaakt, waarmee hij volgens de Brit zinspeelt op een vertrek. Na de race in Imola kwam Kravitz al met een soortgelijke voorspelling, waarbij Verstappen volgens hem vooral heel geïnteresseerd zou zijn in Mercedes.

Verstappen zou zeer ontevreden zijn met Red Bull

De Red Bull-bolide van dit jaar is nu al duidelijk minder dominant dan vorig jaar. Enkel Carlos Sainz wist vorig jaar zonder een Red Bull-auto een race te winnen, maar dit jaar staat die teller na acht races al op drie. Bovendien is het gat met de Ferrari’s en McLarens een stuk kleiner geworden. ‘Max was gisteren na de kwalificatie vrij negatief naar Red Bull toe over de tekortkomingen van wat wij dachten dat een geweldige auto zou zijn, de RB20’, vertelt Kravitz. ‘Dit is wat je krijgt met deze auto, zei hij. Canada heeft ook kerbs die de bolide volgens hem niet fijn vindt’, voegt de journalist van Sky Sports eraan toe.

Hoewel Verstappen zelf geen woord rept over een vertrek, denkt de Brit te weten wat er echt in het hoofd van Verstappen omgaat. ‘Ik vraag me af of hij zich voorbereidt op een rechtvaardiging voor een vertrek bij Red Bull’, spreekt hij nog maar eens uit. ‘Misschien volgend jaar of het jaar erna’, stelt de journalist om zijn eigen uitspraken vervolgens weer af te zwakken. ‘Of misschien wel nooit. We zien het vanzelf’, sluit hij zijn betoog af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws