Pérez niet onder de indruk van Kravitz: 'Als dat is wat jullie journalisten zeggen' Formule 1
Formule 1

Pérez niet onder de indruk van Kravitz: 'Als dat is wat jullie journalisten zeggen'

Pérez niet onder de indruk van Kravitz: 'Als dat is wat jullie journalisten zeggen'

Sergio Pérez is niet onder de indruk van Sky Sports-pitreporter Ted Kravitz die de geruchten over Pérez' contract aan hem voorschotelde. De Mexicaan geeft aan dat het roddels zijn waar journalisten graag iets over willen zeggen en schrijven. Pérez blijft in 2024 bij Red Bull Racing en heeft het gevoel dat hij de pace heeft om het 2023-seizoen als tweede af te sluiten.

Pérez heeft het de laatste paar raceweekenden erg moeilijk. Met name zijn uitvalbeurt in Mexico was een bittere pil. De Mexicaan is na de zomerstop al twee keer uitgevallen en slechts één keer op het podium beland. Ondanks zijn wisselvallige vorm in de Formule 1 is Pérez er zeker van dat zijn toekomst bij Red Bull ligt, ondanks de vele speculaties van de afgelopen maanden. Daarnaast weet hij zeker dat hij gewoon als tweede eindigt in het kampioenschap, ondanks dat het verschil met Lewis Hamilton nog maar twintig punten is.

Kravitz vroeg namens Sky Sports of die P2 zijn toekomst bij Red Bull veilig zou stellen. 'Als dat is wat jullie journalisten willen zeggen en schrijven', antwoordt Pérez. 'Blijkbaar is dat het gerucht. Voor mij heb ik een contract, alles is duidelijk, ongeacht waar ik eindig in het seizoen. Maar ja, geruchten zijn geruchten', haalt Pérez zijn schouders op. Kravitz kaartte aan dat dat de eerste keer was dat hij het Pérez zelf hoorde zeggen, maar daarbij schudde de Mexicaan met zijn hoofd. 'Ik zeg dat de hele tijd al.'

Pérez opgelucht om in één keer door te kunnen: 'Blij dat ik alles achter me kan laten'

Pérez liet eerder op de mediadag in Brazilië al weten dat het weekend in Mexico verwoestend voor hem was. Hij is dan ook blij dat hij dit weekend alweer in de auto kan springen. 'Ik ben blij dat we dit weekend geen pauze hebben. Ik ben blij om hier terug te zijn en alles achter me te laten', zegt de 33-jarige. Hij is ervan overtuigd dat hij Hamilton achter zich kan houden. 'Ja, ik denk dat ik de pace heb om dat te doen. Ik ben extreem ongelukkig geweest. Het is tijd voor een foutloos weekend en laten zien wat ik kan. De pace in de afgelopen weken is aanzienlijk verbeterd', is Pérez van mening. 'Ik heb echt het gevoel dat we veel vooruitgang hebben geboekt en dit weekend weer in vorm zijn.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws