Rosberg werd paddocktoegang geweigerd in Monaco vanwege gebrek aan vaccinaties Formule 1
Formule 1

Rosberg werd paddocktoegang geweigerd in Monaco vanwege gebrek aan vaccinaties

Rosberg werd paddocktoegang geweigerd in Monaco vanwege gebrek aan vaccinaties

Nico Rosberg werd voor de Grand Prix van Monaco toegang geweigerd tot de paddock. De enkelvoudig wereldkampioen is niet gevaccineerd tegen het coronavirus en dat was voor de organisatie van het evenement voldoende reden om de ex-coureur te weigeren. Hij wilde in de dwergstaat vanaf locatie verslag doen voor Sky Sports, maar dit lukte uiteindelijk niet.

SPORT1, dat geciteerd wordt door RTL, ging in gesprek met een woordvoerder van de oud Mercedes-coureur. 'Rosberg is een coronavirusinfectie goed doorgekomen en heeft momenteel een herstelbewijs. Hij laat regelmatig checken hoeveel antilichamen hij nog heeft', zo werd aangegeven dat Rosberg dus wel immuun is, maar geen vaccinaties gehad heeft.

'Op advies van zijn arts is hij momenteel niet ingeënt. Bovendien blijft hij alle noodzakelijke hygiëne- en voorzorgsmaatregelen in acht nemen', werd daaraan toegevoegd. Het was dus niet voldoende om Rosberg de paddock in te krijgen. Hij zal er waarschijnlijk niet mee gezeten hebben, want hij woont in Monaco, wat betekent dat hij niet van ver hoefde te komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws