Showrun Pérez in Red Bull RB7 in Mexico zorgt voor megaopkomst Formule 1
Formule 1

Showrun Pérez in Red Bull RB7 in Mexico zorgt voor megaopkomst

Showrun Pérez in Red Bull RB7 in Mexico zorgt voor megaopkomst

Sergio Pérez heeft met een showrun in Mexico naar informatie van ESPN voor een megaopkomst gezorgd. De Mexicaan verrijdt aankomend weekend een thuisrace en er wordt dan ook verwacht dat de tribunes tot aan de nok gevuld zullen zijn. Ook voorafgaand aan het evenement was de populariteit van de Red Bull Racing-coureur al zeer duidelijk te merken in Mexico-Stad.

Pérez maakte namelijk voorafgaand aan het Grand Prix-weekend een showrun met de RB7. Met deze showrun heeft hij maar liefst een opkomst van 100.000 toeschouwers weten te bezorgen. Dit is een aantal dat twee keer hoger lag dan de opkomst tijdens de showrun van Red Bull in Texas, enkele weken geleden, voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten.

De 100.000 fans kwamen massaal naar het Paseo de la Reforma, waar Pérez vier ronden reed en enkele donuts draaide. In de drie uur dat het evenement duurde, werd er onder meer een rapbattle opgevoerd. De fans stonden vanaf 7 uur 's ochtends al te wachten op het evenement en het Spaanse sportmedium meldt dat er zelfs tentjes opgezet waren.

Pérez in oud materiaal van Vettel

Pérez begon het evenement om 11 uur en kreeg bij aankomst al een staande ovatie. Een half uur later begon hij zijn ronden in het Red Bull-materiaal. De auto die Pérez bestuurde, was de bolide waarmee Sebastian Vettel zijn laatste wereldtitel voor Red Bull veiligstelde in 2013. Een mooi gebaar dus dat Red Bull de bolide beschikbaar stelde voor de marketingstunt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws