UPDATE I | 2.50 keer je inzet als Verstappen poleposition pakt (Ad) Formule 1
Formule 1

UPDATE I | 2.50 keer je inzet als Verstappen poleposition pakt (Ad)

UPDATE I | 2.50 keer je inzet als Verstappen poleposition pakt (Ad)

Het derde Grand Prix-weekend van 2022 staat voor de deur met Australië als bestemming. De eerste race van het jaar werd gewonnen door Ferrari, de tweede race door Red Bull Racing. De twee teams beschikken over min of meer even snel materiaal en dus zal het weer een nek-aan-nekrace gaan worden. De bookmakers geven Charles Leclerc een licht voordeel, maar Max Verstappen zit hem dicht op de huid.

UPDATE I | In de eerste twee vrije trainingen waren het de Ferrari-coureurs die de snelste tijd wisten neer te zetten. In VT1 was Carlos Sainz een halve seconde sneller dan zijn ploeggenoot Charles Leclerc. Sergio Perez en Max Verstappen namen plek drie en vier in. In VT 2 waren de rollen bij Ferrari anders verdeeld. Ditmaal was het Leclerc die de snelste was voor Verstappen en Sainz.

Wie is favoriet om poleposition te pakken?

Ook de strijd om poleposition zal vooral gaan tussen Verstappen en Leclerc. In onderstaande tabel tref je de odds aan zoals die ingeschat worden na de eerste twee vrije trainingen. In de vorige Grand Prix, die van Saoedi-Arabië, pakte Perez verrassend poleposition. Hier stond toen een mooie beloning tegenover van 26x je inzet!

Coureur Odd poleposition na VT1 en VT2
Max Verstappen 2.50
Charles Leclerc 2.50
Carlos Sainz 4.00
Sergio Perez 13.00
Lewis Hamilton 26.00
George Russell 67.00

Leclerc na trainingen licht favoriet voor eindzege

Op zondag om 07.00u gaan de lichten weer op groen voor de F1-coureurs. Hoewel Verstappen nooit heeft weten te winnen op Albert Park Street Circuit maakt de Red Bull Racing-rijder in 2022 een grote kans op zijn eerste zege. De quotering voor hem ligt op 2.50. Echter is Verstappen na de eerste twee vrije trainingen niet de grootste kanshebber. Die wordt door de bookmakers toegedicht aan Charles Leclerc. De Monegask heeft een odd van 2.37 voor de eindzege.

De andere kanshebbers liggen mijlenver achter op het duo, maar mocht het fout gaan tussen de twee dan kunnen we wel degelijk een andere overwinnaar zien. In onderstaande tabel zijn de odds weergegeven voor de eindwinnaar gebaseerd op de tot nu toe verreden vrije trainingen.

Coureur Odd voor eindzege na VT1 en VT2
Charles Leclerc 2.37
Max Verstappen 2.50
Carlos Sainz 5.00
Sergio Perez 17.00
Lewis Hamilton 29.00
George Russell 67.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws