Verstappen en Drive to Survive leggen het bij: Red Bull-coureur vaker in beeld in nieuw seizoen Formule 1
Formule 1

Verstappen en Drive to Survive leggen het bij: Red Bull-coureur vaker in beeld in nieuw seizoen

Verstappen en Drive to Survive leggen het bij: Red Bull-coureur vaker in beeld in nieuw seizoen

Max Verstappen zal in het nieuwe seizoen van Drive to Survive vaker te zien zijn. De coureur van Red Bull Racing was wel te zien in het afgelopen seizoen van de Netflix-serie, maar de producers van de serie namen geen interviews meer af met Verstappen. De Nederlander was het er niet helemaal mee eens hoe sommige rivaliteiten werden neergezet, en daardoor trok hij zelf de stekker uit de samenwerking. Naar eigen zeggen hebben de producers en hij goede gesprekken gehad voor het aankomende seizoen.

Het afgelopen seizoen in de Formule 1 was één van de spannendste seizoenen van de afgelopen jaren. Verstappen speelde een hoofdrol in de titelstrijd. De coureur ging het gevecht aan met Lewis Hamilton en dat leverde enkele spectaculaire momenten op. Bij Drive to Survive, de serie van Netflix, worden de coureurs geïnterviewd om te reflecteren op enkele momenten die gebeuren gedurende het seizoen. De regerend wereldkampioen gaf echter geen interviews voor de serie.

'Vorig jaar deed ik er natuurlijk niet aan mee', begint Verstappen in een interview met Barstool Sports. 'Er waren gewoon een paar dingen waar ik niet zo blij mee was. Ze creëerden neppe rivaliteiten russen coureurs, en dat is natuurlijk een beetje moeilijk, zeker omdat de serie zo populair werd in Amerika. Sommige coureurs werden ook anders geportretteerd dan hoe ze daadwerkelijk zijn. Mensen denken natuurlijk dan dat die persoon een eikel is, terwijl dat in het echt helemaal niet zo is.'

Verstappen volgend jaar meer te zien

De beslissing van de Red Bull-coureur zal echter niet permanent zijn. Naar eigen zeggen zal Verstappen volgend seizoen weer vaker te zien zijn tijdens de afleveringen van de serie. 'Voor de toekomst zijn we tot een goede verstandhouding gekomen over hoe we samen kunnen werken. Dus ik weet zeker dat jullie me in het volgende seizoen wat vaker zullen zien', besluit de coureur van Red Bull.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws