'Verstappen en Hamilton oogden allebei wat moe in Qatar' Formule 1
Formule 1

'Verstappen en Hamilton oogden allebei wat moe in Qatar'

'Verstappen en Hamilton oogden allebei wat moe in Qatar'

Volgens presentator Rosanna Tennant, werkzaam voor Formula 1, ogen Lewis Hamilton en Max Verstappen moe in Qatar. De twee heren hebben de gehele donderdag vragen moeten beantwoorden omtrent de mogelijke gridstraf die de Nederlander boven het hoofd hangt naar aanleiding van de controversiële verdedigende actie in Brazilië. De heren willen het circuit op en de resultaten voor zich laten spreken.

'Verstappen en Hamilton oogden allebei wat moe, kijkend naar de lichaamstaal', stelt Tennant, die allebei de coureurs sprak voorafgaand aan het Grand Prix-weekend in Doha. 'Ik bedoel dat niet in de zin van dat ze moe zijn van het rijden, maar meer van de vragen van de media', voegde ze daaraan toe. Het was dus niet zozeer een fysieke uitputting ten gevolge van het lange F1-seizoen.

'Het lijkt erop of ze niet kunnen wachten om het circuit gewoon op te gaan, de helm op te zetten en even niet aan het politieke verhaal te denken', vervolgt ze. Verstappen en Hamilton hebben sinds Brazilië eigenlijk geen moment rust gehad. Vier dagen na de strijd op Interlagos moesten ze zich alweer melden in Qatar, waar het meeslepende proces tegen de inhaalmanoeuvre van de Red Bull Racing-coureur doorgaat.

Spanning in Qatar

Lawrence Barretto, senior editor voor Formula 1, weet dat de spanning in de paddock aan het toenemen is: 'Het begint steeds spannender te worden. Hamiltons overwinning van Brazilië heeft daar alleen maar aan meegewerkt, en nu gaan we een circuit op waar de teams geen data van hebben.' Dat doet nog een schepje bovenop die al heersende spanning en de Brit verwacht dan ook een bloedstollende seizoen ontknoping.

Denk je dat Pérez de snelste ronde rijdt in Qatar. Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws