Ziggo Sport-mannen: 'De leider van Red Bull Racing in een wedstrijd is Max Verstappen' Formule 1
Formule 1

Ziggo Sport-mannen: 'De leider van Red Bull Racing in een wedstrijd is Max Verstappen'

Ziggo Sport-mannen: 'De leider van Red Bull Racing in een wedstrijd is Max Verstappen'

Bij Ziggo Sport vinden de mannen aan tafel bij de nabespreking van de Grand Prix van Brazilië dat de reactie van Max Verstappen niet heel erg vreemd is. Dit is namelijk hoe de Nederlander in elkaar zit, en is bovendien het DNA van een wereldkampioen, stelt Robert Doornbos. Olav Mol gaat zelfs een stap verder, en stelt dat Verstappen de leiding is van Red Bull Racing tijdens een wedstrijd.

Doornbos vertelt in het Race Café dat hij niet verbaasd is over de reactie van Verstappen op de vraag om Pérez voorbij te laten. 'Hij heeft duidelijk gezegd, 'je moet mij dat nooit vragen' in het gesprek wat ze dan eerder hebben gehad, want hij is het type persoon, denk maar aan het moment met Carlos Sainz, die 'no!', dus dat zit gewoon in de aard van het beestje. Dan kun je wel zeggen van, Pérez heeft hem geholpen in Abu Dhabi en minister of Defence bla bla bla, maar dat is een tweede rijder die zijn job doet, en hij is een leider.'

Mol is het volledig eens met het antwoord van de voormalig F1-coureur, en stelt dat het team in de eerste plaats al had moeten weten dat ze de vraag niet aan Verstappen moesten voorleggen. 'Feitelijk, ze hebben hem iets gevraagd waarvan ze op voorhand al wisten wat het antwoord was, en dan gaan ze het nog een keer vragen. En dan heeft hij er schijt aan dat het openbaar is, en zegt hij gewoon van, ik heb je al verteld waarom. Stom om te vragen', zo concludeert de commentator.

Verstappen is de leiding van Red Bull Racing

De commentator constateert dat Verstappen de man is binnen Red Bull die bepaalt wat er tijdens de race gebeurt. 'De leiding van Red Bull Racing in een wedstrijd is Max Verstappen', stelt Mol hard, waarna Doornbos stelt dat de reactie van Verstappen het verschil is tussen een wereldkampioen en gewone Grand Prix-racer, waar hij dan Pérez onder lijkt te vinden vallen. 'Een wereldkampioen heeft gewoon een ander DNA.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws