Verstappen verlengt contract bij Red Bull tot en met 2023 Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen verlengt contract bij Red Bull tot en met 2023

Verstappen verlengt contract bij Red Bull tot en met 2023

Max Verstappen heeft zijn contract bij Red Bull verlengd tot 2023, dit meldt hij zelf op Instagram. Naast Charles Leclerc is Verstappen nu ook zeker van een stoeltje binnen de Formule 1 na 2021. Christian Horner en Verstappen hebben in een reactie op de contractverlenging aangegeven heel blij te zijn met de deal.

Verstappen is zeer tevreden met de verlenging: 'Heel trots en blij om aan te mogen kondigen dat Red Bull mijn thuisbasis blijft tot en met 2023. We zijn deze reis samen begonnen en ze hebben mij gesteund vanaf dag één.'

'De samenwerking met Honda en de progressie die we geboekt hebben over de afgelopen twaalf maanden geeft nóg meer motivatie en het geloof dat we samen het kampioenschap kunnen winnen. Ik wil winnen met Red Bull, deze lange termijn toezegging toont mijn geloof in het team', concludeert de Nederlander.

Verstappen is actief voor de Oostenrijkse renstal sinds 2016. Hij won zijn eerste race voor Red Bull in Barcelona en heeft sindsdien indruk weten te maken. Zijn uitstekende 2019-seizoen, met maar liefst drie overwinningen in het overgangsjaar met Honda, is nu beloond met een contractverlenging tot 2023. Red Bull haalt met de verlenging een hoop onzekerheid voor 2021 uit de lucht.

Horner reageert op nieuws verlenging Verstappen tot 2023

Ook Red Bull-teambaas Horner heeft laten horen wat hij van de contractverlenging vindt: 'Het is fantastisch nieuws voor het team om onze overeenkomst met Max verlengd te hebben tot en met het seizoen 2023.'

'Met de uitdaging van de reglementswijzigingen voor 2021 in het vooruitzicht, is continuïteit op zoveel mogelijk vlakken doorslaggevend. Hij gelooft in het partnership met Honda en we zijn verheugd onze verbintenis met hem verlengd te hebben', vervolgt de Brit volgens Verstappen.nl. (Foto: Red Bull Content Pool/Getty Images)

F1 Maximaal is nog op zoek naar een stagiair per 1 februari.

Lees meer: Eerste reacties op verlengen Verstappen: 'Mooi verjaardagskado Hamilton'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws