Britse verslaggeefster keek met ontzag naar Verstappen: 'We zien in 2024 het allerbeste van Max' Opinie
Opinie

Britse verslaggeefster keek met ontzag naar Verstappen: 'We zien in 2024 het allerbeste van Max'

Britse verslaggeefster keek met ontzag naar Verstappen: 'We zien in 2024 het allerbeste van Max'

Natalie Pinkham is onder de indruk van het niveau dat Max Verstappen in 2024 keer op keer op de mat weet te leggen. Voor de Sky Sports-presentatrice was de Red Bull Racing-coureur op het Circuit de Barcelona-Catalunya zonder enige twijfel de allerbeste man op het asfalt en ze had de 26-jarige Nederlander met alle plezier nog een prijs toe willen kennen.

De dagen dat Verstappen met meer dan twintig seconden voorsprong wint zijn al even voorbij. Sinds Miami heeft de regerend wereldkampioen stevige concurrentie gekregen van McLaren en dan vooral in de persoon van Lando Norris. Men is er zelfs niet langer van overtuigd dat de RB20 nog steeds de snelste bolide is, velen denken dat McLaren de Oostenrijkse renstal heeft achterhaald.

Toch wist Verstappen van de laatste vijf wedstrijden er toch gewoon drie te winnen. Ook in Spanje, waar de drievoudig wereldkampioen acht jaar geleden zijn allereerste Grand Prix-overwinning in de koningsklasse van de autosport boekte, liet de Nederlander zich weer van zijn beste kant zien en wat Pinkham betreft was niet Norris maar Verstappen in Barcelona de Driver of the Day.

Pinkham: 'We zien het allerbeste van Verstappen'

Volgens Pinkham bestaat er namelijk geen twijfel over welk team tijdens de Grand Prix van Spanje over de beste bolide kon beschikken. 'Lando (Norris, red.) had de beste auto', zegt Pinkham vol overtuiging in de Sky Sports-podcast. 'Maar het gaat niet alleen om de auto', stelt de Britse, die Verstappen afgelopen zondag op het Circuit de Barcelona-Catalunya het verschil zag maken. 'Verstappen was voor mij de Driver of the Day. Als je enkel naar de uitslag kijkt, dan zou je misschien zeggen: oh zie je wel, hij had snelste auto, het was weer ontzettend saai. Max heeft weer gewonnen. Maar nee, het was veel meer dan dat en ik denk dat we in 2024 het allerbeste van Verstappen zien', aldus Pinkham.

F1Maximaal.nl heeft nu ook een kalender van alle andere autosport, zodat je hier snel ziet wat er per weekend te zien is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws