Profiteer nu van 20% korting op een F1TV Pro Jaarabonnement! (Ad) Algemeen
Algemeen

Profiteer nu van 20% korting op een F1TV Pro Jaarabonnement! (Ad)

Profiteer nu van 20% korting op een F1TV Pro Jaarabonnement! (Ad)

Bij F1TV krijg je vanaf nu 20% korting op een F1TV Pro Jaarabonnement. Als je zo'n abonnement neemt, betaal je in het eerste jaar slechts 51,99 euro. Daarna kost het pro-abonnement 64,99 euro per jaar. Profiteer nu van deze actie en neem een F1TV Pro Jaarabonnement! Voor deze aanbieding heb je geen actiecode nodig, er geldt een automatische korting.

Met F1 TV Pro kun je diverse dingen bekijken. Zo is het mogelijk om iedere sessie in de Formule 1 live te streamen. Daarnaast kun je ook de liveboordcamera’s en teamradio bekijken en beluisteren. Het is ook mogelijk om het voorprogramma van de Formule 1 - F2, F3 en Porsche Supercup - te livestreamen via F1TV.

Je kunt alles dus live bekijken, maar het is ook een optie om F1 on-demand te streamen. Hierdoor kun je herhalingen en hoogtepunten van Formule 1-races terugkijken. Hetzelfde kun je doen met F2, F3 en de Porsche Supercup. Bovendien kun je exclusieve programma's en documentaires over de Formule 1 kijken én in het F1-archief duiken.

Als je een F1 TV Pro Jaarabonnement hebt, kun je ook de livetijden tijdens de Formule 1-races volgen. Zo krijg je tijdens een Grand Prix livedata over het klassement en ontvang je realtime telemetrie. Daarnaast kun je de beste fragmenten van de teamradio beluisteren en is het mogelijk om een blik te werpen op de coureuroverzichten. Tot slot heb je de beschikking over de geschiedenis van het gebruik van alle banden.

Profiteer nu van 20% korting op een F1TV Pro Jaarabonnement!

Wil jij de Formule 1 live kijken? F1Maximaal heeft op een rijtje gezet waar je de Formule 1 in Nederland live kunt kijken tijdens het seizoen van 2023!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws