Verstappen ruim favoriet voor zege na poleposition! (Ad) Algemeen
Algemeen

Verstappen ruim favoriet voor zege na poleposition! (Ad)

Verstappen ruim favoriet voor zege na poleposition! (Ad)

Na de afgelaste Grand Prix van Emilia-Romagna kunnen de coureurs zich direct opmaken voor de volgende uitdaging. Het is ook direct een grote mentale uitdaging voor de rijders, want er gaat geracet worden op de straten van Monaco. Het gehele seizoen is Max Verstappen voorafgaand aan iedere Grand Prix de torenhoge favoriet bij de wedkantoren, maar deze keer worden zijn kansen lager ingeschat.

De Grand Prix van Monaco wordt altijd met rood omcirkeld op de kalender door de teams en de rijders. Alle coureurs dromen ervan om de race in het prinsendom te winnen, maar dit seizoen lijkt de kans klein dat iemand anders dan Max Verstappen of Sergio Pérez een race wint. Toch is de Grand Prix van Monaco altijd speciaal op verschillende manieren. Het krappe stratencircuit vraagt veel van de coureurs, maar ook van de teams. De afstelling moet perfect zijn op de zaterdag, want tijdens de kwalificatie worden vaak de eindposities bepaald.

Een fout kan dus pijnlijke gevolgen hebben en een foutje is al snel gemaakt in Monaco. Daarnaast heeft Aston Martin ook de hoop dat het kan profiteren van de sterke punten van de AMR23. De auto van de Britse renstal is goed in de langzame bochten en met Fernando Alonso heeft het team een coureur die alles uit de bolide kan halen. De verwachtingen bij Aston Martin zijn dan ook hooggespannen, net zoals bij Mercedes. De Duitse renstal brengt in Monaco al het grote updatepakket en hoopt daarmee Red Bull voor het eerst dit jaar te onttronen.

Prognose laat kleine verschillen zien

Nemen we een vluchtig kijkje bij de prognose van de wedkantoren, dan blijkt dat Verstappen als favoriet gezien wordt in Monaco. Een zege voor Max Verstappen levert je 1.33 keer je inzet op. Alonso volgt met 3.75, terwijl je voor Sainz 15 keer je inzet terugkrijgt. Leclerc, Ocon en Hamilton volgen met ieder 34 maal je inzet bij een goede gok. Wij houden je het gehele weekend op de hoogte van de quoteringen die flink zullen schommelen na afloop van de vrije trainingen en de kwalificatie.

Update odds favorieten eindzege Grand Prix van Monaco 2023

Coureur Quotering (na afloop Q)
Max Verstappen 1.33
Fernando Alonso 3.75
Carlos Sainz 15.00
Charles Leclerc 34.00
Esteban Ocon 34.00
Lewis Hamilton 34.00
George Russell 101.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws