Alonso test RS20 in Barcelona: 'Je zou versteld staan van zijn interesse' Formule 1
Formule 1

Alonso test RS20 in Barcelona: 'Je zou versteld staan van zijn interesse'

Alonso test RS20 in Barcelona: 'Je zou versteld staan van zijn interesse'

Fernando Alonso zal vandaag, voor het eerst sinds april 2019, weer in een Formule 1-auto rijden. Dat doet de Spanjaard tijdens een filmdag van Renault op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Renault neemt, naast de huidige auto, ook de auto uit 2018 mee. Alonso mag 100 kilometer rijden in de RS20.

'Dat kunnen we niet ontkennen of bevestigen', zei teambaas Cyril Abiteboul toen hij na de race op de Nürburgring naar Alonso werd gevraagd door Speedweek. Renault bevestigt het vandaag echter wél op Twitter. Alonso zou niet kunnen wachten om weer in de Formule 1 te rijden.

'We ontvingen berichten van Fernando vóór, tijdens en na de race', aldus Abiteboul. 'Je zou versteld staan van de omvang van zijn interesse.' Voorheen concentreerde de Spanjaard zich vooral op 2022, wanneer er nieuwe auto's zullen komen. 'Maar sindsdien is zijn interesse in de actualiteit en onze plannen voor 2021 toegenomen', zegt de Renault-teambaas. (Foto: McLaren F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws