Ferrari-president: 'Ferrari weer terug aan de top' Formule 1
Formule 1

Ferrari-president: 'Ferrari weer terug aan de top'

Ferrari-president: 'Ferrari weer terug aan de top'

John Elkann, president van Ferrari, sprak op de aandeelhoudersvergadering over de uitstekende start van het seizoen van zijn team in de Formule 1. De president zegt content de zijn met de terugkeer van Ferrari aan de top, maar waakt voor teveel optimisme.

Ferrari's uitstekende start van het seizoen is ook niet onopgemerkt voorbij gegaan bij het management van het Italiaanse autoconcern. CEO Benedetto Vigna en president John Elkann hebben na drie races hun stilte doorbroken en zeggen blij te zijn met de ontwikkeling van het Formule 1-team.

Harde werk Ferrari wordt beloond

Bij de de aandeelhoudersvergadering van Ferrari sprak Elkann lovend over zijn team in de Formule 1. Zo sprak de president over het werk dat bij het Italiaanse team is verricht om het Formule 1-team weer terug te laten keren aan de top. 'Twee jaar geleden verklaarden we dat we hard zouden moeten werken om weer concurrerend te worden en na twee moeilijke seizoenen is het kampioenschap van 2022 aan een spannende start begonnen. Net als al onze fans over de hele wereld, ben ik blij om weer op het hoogste niveau te kunnen strijden.'

Lees ook

Ferrari waakt voor concurrentie

Alhoewel het management blij is met de vooruitgang van het team, waakt Elkann voor de concurrentie in de hoogste klasse van de autosport. 'We weten we dat het seizoen nog maar net begonnen is en dat je in de Formule 1 altijd omringd bent met sterke concurrenten. Wij moeten als team onvermoeibaar werken om elk aspect van onze prestaties te optimaliseren. Dat is de geest en de aanpak waar ik naar uitkijk in Imola en gedurende het hele seizoen', zegt de Ferrari-president afsluitend.

Lees ook

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws