Hamilton hoopt te kunnen stunten: 'Hopelijk kunnen we ze iets geven om voor te juichen' Formule 1
Formule 1

Hamilton hoopt te kunnen stunten: 'Hopelijk kunnen we ze iets geven om voor te juichen'

Hamilton hoopt te kunnen stunten: 'Hopelijk kunnen we ze iets geven om voor te juichen'

Lewis Hamilton is niet helemaal tevreden met de verloop van de vrije trainingen, maar heeft goede hoop voor de rest van het weekend. Volgens de Brit heeft Mercedes nog niet alles laten zien wat ze hebben. 'We gaan alles doen wat we kunnen', zegt hij op de website van Mercedes AMG F1.

'De auto voelde over het algemeen wel goed vandaag', geeft Hamilton aan, iets wat ook teamgenoot George Russell al zei. 'We liggen nog een beetje achter op de ultieme pace, maar vandaag was een bemoedigende dag', blijft de zevenvoudig wereldkampioen optimistisch. Bovendien verwacht hij dat de bolide beter kan dan de P6 waar hij in de tweede vrije training eindigde. 'Ik denk niet dat de tijden representatief waren voor onze snelheid', benadrukt Hamilton.

De man uit Stevenage weet echter ook dat er nog wel gesleuteld moet worden aan de W15. 'We hebben nog wat werk te doen vanavond en dat weten we', stelt hij vast. 'We gaan dus alles doen wat we kunnen om ervoor te zorgen dat we meer performance vinden en hopelijk komen we zo iets dichter bij de coureurs vooraan', verwijst hij naar de mannen van McLaren en Red Bull Racing. Eerstgenoemden wisten vandaag tijdens de tweede vrije training bovenaan te eindigen, vlak voor Sergio Pérez. Max Verstappen kwam toen niet verder dan P7.

Hamilton dolblij met steun van Britse fans

Hamilton wil benadrukken hoe blij hij is om dit weekend zijn thuisrace te rijden. 'Het is altijd geweldig om hier op Silverstone te zijn', vertelt hij. 'Het lijkt erop alsof er elk jaar meer publiek komt', gaat hij verder, ondanks dat de tribunes tijdens de vrijdagsessies zeker niet vol zaten. 'Het is geweldig om hun steun te zien. Hopelijk kunnen we ze de rest van het weekend iets geven om voor te juichen', sluit Hamilton enthousiast af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws