Hamilton werkt aan mysterieus plan: 'Er is geen limiet aan wat we kunnen doen' Formule 1
Formule 1

Hamilton werkt aan mysterieus plan: 'Er is geen limiet aan wat we kunnen doen'

Hamilton werkt aan mysterieus plan: 'Er is geen limiet aan wat we kunnen doen'

Lewis Hamilton wil samen met Mercedes van positieve invloed zijn op de wereld, zo vertelt de zevenvoudig wereldkampioen de officiële site van de Formule 1. De Engelsman denkt dan ook niet aan stoppen en voelt zich fysiek op zijn best. Hij werkt daarnaast aan een plan, waar hij niet al te veel over kan zeggen.

'Wat mijn fysieke welzijn betreft, voel ik me fysiek het beste dat ik ooit ben geweest, omdat ik daar echt op gefocust ben naarmate je ouder wordt', legt de inmiddels 38-jarige routinier uit. 'Over het algemeen ben ik dol op autorijden, dus ik werk aan een plan. Ik kan je nog niet vertellen wat dat is, maar er is geen limiet aan wat we kunnen doen', houdt hij het mysterieus.

Wel staat één ding vast voor Hamilton. 'Ik wil creatief zijn en alle andere dingen blijven doen die ik mag doen. Ik mag mezelf zijn bij dit team en de steun van Mercedes is vanaf de eerste dag ongelooflijk geweest. Samen gaat het niet alleen om winnen, we kunnen deel uitmaken van de vele mensen in de wereld die proberen de wereld ten goede te veranderen. En dat is wat we samen kunnen proberen, want het is een enorm merk met een enorme invloed op de wereld.'

Hamilton over 'beste vriend' Wolff

Hamilton wil dat samen met Mercedes-teambaas Toto Wolff doen. 'Toto is één van mijn beste vrienden', legt hij uit. 'We hebben moeilijke, moeilijke tijden gehad. We hebben moeilijke onderhandelingen gehad. Er zijn emotionele uitbarstingen geweest, een achtbaan van emoties samen door de jaren heen, maar we zijn als familie. Ik wil wat het beste voor hem is. Hij wil het beste voor mij.'

De band tussen Hamilton en Wolff is dan ook speciaal, vertelt de Mercedes-coureur. 'We kunnen altijd een telefoontje plegen en praten over wat dan ook. Onze normen en waarden zitten op één lijn en onze doelen zitten op één lijn - in het merk, om dit team te helpen groeien en met wat het wil bereiken', aldus de zevenvoudig wereldkampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws