Norris naar Ferrari? 'Ik kon de warmte echt voelen' Formule 1
Formule 1

Norris naar Ferrari? 'Ik kon de warmte echt voelen'

Norris naar Ferrari? 'Ik kon de warmte echt voelen'

Wat Lando Norris betreft zit een aanstaand vertrek bij McLaren nog lang niet in de pijplijn. De Brit zit prima bij de renstal dat al sinds 1966 in de paddock van de Formule 1 actief is. De jongeling sluit in gesprek met La Gazzetta dello Sport echter niet uit dat een eventuele Ferrari-toekomst een mogelijkheid is.

Die vraag stelde de Italiaanse krant namelijk aan Norris, of hij zichzelf ooit in het legendarische Ferrari-rood voor zich ziet. 'Ik ben blij met waar ik ben en ik heb recent nog mijn contract met McLaren verlengd', laat hij weten. 'Met McLaren wil ik de coureurs - en constructeurstitel winnen.'

Is Ferrari dan helemaal uitgesloten? Dat niet volgens de 21-jarige Norris. 'Je weet niet wat er kan gebeuren binnen tien jaar', zegt hij cryptisch. 'Het is waar dat ik veel Italiaanse fans heb en ze ook heb kunnen zien in Monza (waar begin september de Italiaanse Grand Prix verreden werd, red.). Ze zaten te wachten voor het hotel en op het circuit. Ik kon de warmte echt voelen.'

Norris nog tot en met 2023 McLaren-coureur

Norris is bezig aan zijn derde Formule 1-seizoen. Eind september stond hij op het punt om zijn eerste race, de Grand Prix van Rusland, te winnen, maar regen in de slotfase zorgde ervoor dat die overwinning uit zijn vingers glipte. In mei verlengde Norris zijn contract bij McLaren tot en met 2023.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws