Ocon: ‘Er komen nog meer updates aan voor Renault’ Formule 1
Formule 1

Ocon: ‘Er komen nog meer updates aan voor Renault’

Ocon: ‘Er komen nog meer updates aan voor Renault’

Renault-coureur Esteban Ocon kwam er niet aan te pas in Hongarije maar geeft aan dat de ontwikkelingsrace in Enstone zeker nog niet opgegeven is. Van het Franse team mogen we meer prestatieverbeteringen verwachten in de komende races.

De Grand Prix van Hongarije was een weekend om snel te vergeten volgens hem. ‘Het was frustrerend.' Daarmee legt hij niet de schuld bij het materiaal. 'Het is niet zo dat de auto niet snel genoeg is. Er was zeker een kans om Q3 te bereiken als we er alles uit hadden gehaald.’

Dat lukte de veel meer ervaren teamgenoot Daniel Ricciardo wel en beloonde het team met een strakke race en de achtste plaats. Daarmee is het boek voor 2020 nog niet gesloten. 'Er komen upgrades aan', aldus de Fransman. ‘We zitten laat in het jaar maar het is vroeg in het seizoen. Er is meer wat we kunnen doen, het is verre van voorbij’, schrijft Motorsport.com. (Foto: Renault F1 Sport)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws