Brundle: ‘Bar weinig medelijden met Ferrari’ Formule 1
Formule 1

Brundle: ‘Bar weinig medelijden met Ferrari’

Brundle: ‘Bar weinig medelijden met Ferrari’

Sky Sports-commentator Martin Brundle voelt zich aardig voor de gek gehouden door de Scuderia. De goede prestaties van Ferrari in 2019 zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en wel om de verkeerde redenen. 'Ik heb bar weinig medelijden met ze aangezien ik me misleid voel door hun prestaties vorig jaar.'

Ferrari heeft een opmerkelijke vormdip te pakken, waarbij het lijkt alsof de SF1000 veel topsnelheid te kort komt en ook in de bochten nog wat toegeeft op de concurrentie. Daarmee kunnen Sebastian Vettel en Charles Leclerc geen potten breken en de druk op het team groeit. Dat was anders geweest als men 2019 anders aangepakt had, insinueert Brundle.

Toen zochten ze de grenzen van de regels veel te hard op, meent de Brit. 'Wij waren blij dat we eindelijk een serieuze uitdager zagen voor Mercedes.' Met het pakket wat Ferrari nu grotendeels moet gebruiken in 2021 ziet Brundle het nog even duren voordat de Italianen weer meedoen om de grote prijzen, voorspelt hij in zijn column. (Foto: Ferrari F1 Media)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws