Ondertussen in de F1 | Hoe Bottas zijn liefde voor pap ontstond Formule 1
Formule 1

Ondertussen in de F1 | Hoe Bottas zijn liefde voor pap ontstond

Ondertussen in de F1 | Hoe Bottas zijn liefde voor pap ontstond

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal houdt je in de rubriek 'Ondertussen in ...' op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1.

Hoe Bottas zijn liefde voor pap ontstond

Valtteri Bottas en zijn liefde voor pap als ontbijt: het speelt nu al een tijdje, maar niemand weet écht waar het vandaan komt en hoe het ooit is ontstaan. In gesprek met enkele fans vertelt de Mercedes-coureur hoe zijn liefde voor pap ontstond en waarom hij het bleef eten. Zo zou hij te klein zijn geweest als kind zijnde en kreeg hij van zijn opa de tip om pap te eten om 'op magische wijze' te groeien.

Leclerc en zijn vriendin gaan los op muziek in de auto

Charles Leclerc liet zijn vriendin eens voor de deur staan tijdens het gamen, maar deze keer is het koppel samen onderweg en is de sfeer op en top. In de auto staat de muziek lekker op en daar wordt volop van genoten. Een heel ander gezicht van de Monegask.

https://www.instagram.com/p/CQZlWzWlSyj/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Verstappen hint op lancering nieuwe merchandise

Naar alle waarschijnlijkheid zit er nieuwe merchandise aan te komen van Max Verstappen. Via Instagram deelt hij een video waarin hij aan het hardlopen is met een oranje shirtje aan. Niet veel later komt ook een donkerblauw shirtje in beeld met nummer 33 erop. 'Coming soon..', luidt het ondeschrift.

Victoria Verstappen in verwachting van een tweede zoon

Victoria Verstappen heeft op Instagram laten weten dat ze zwanger is van een jongen. Ze heeft nog geen indicatie gegeven van de mogelijke geboortedata. Het betekent dat zoon Luka een kleine broer erbij krijgt.

Perez laat Verstappen langszij komen: 'Laten we ze pakken!'

Nobel, loyaal en strijdlustig: het zijn een paar woorden die Sergio Perez beschrijven. De nieuwe teamgenoot van Max Verstappen liet in Frankrijk duidelijk zien dat hij geen probleem heeft om aan het belang van het team te denken. Wanneer een aansnellende Verstappen jaagt op raceleiders Lewis Hamilton en Valtteri Bottas gaat de Mexicaan zonder enige moeite opzij om zijn teammaat zo min mogelijk op te houden. De strategie bleek uiteindelijk fantastisch te werken, want niet alleen kon Verstappen de zege afpakken van titelrivaal Hamilton, ook Perez kon Bottas passeren voor de laatste podiumplek. Als dat geen teamwerk genoemd mag worden, weten wij het ook niet meer.

Ricciardo verstoort interview van Gasly op hilarische wijze

Daniel Ricciardo heeft zich weer eens laten zien als de grappenmaker van de Formule 1. Terwijl Pierre Gasly middenin een interview zat, riep de Australiër op hilarische wijze zijn naam. Als bedankje gaf de AlphaTauri-coureur even een duim omhoog.

Hülkenberg stapt in het huwelijksbootje

Nico Hülkenberg is getrouwd met Egle Ruskyte. In 2020 vroeg hij de Litouwse ten huwelijk en inmiddels is de relatie vereeuwigd: vandaag (22 juni 2021) postte Hülkenberg op Instagram een foto met het onderschrift: 'Mr. and Mrs. Hülkenberg.'

Lol bij McLaren om Disney-camerafilter

Bij het team van McLaren had men vandaag een hoop lol met een speciaal Disney-camerafilter, dat teamleden liet veranderen in Disney-figuren. Welke coureurs herken jij?

De onverstaanbare boordradio van Verstappen: 'Radio Gaga?'

De boordradios van Max Verstappen in Frankrijk waren niet altijd even goed te horen. De Nederlander had er uiteindelijk niet heel veel last van, hij kon het team namelijk wel horen. Het officiële kanaal van de Formule 1 deelt wat beelden over de 'radio gaga' van Verstappen.

Horner rent weg voor de champagne van Verstappen

Red Bull Racing was natuurlijk enorm blij met de overwinning van Max Verstappen in Frankrijk. Met ook nog een derde plaats van Sergio Perez was er reden genoeg voor een groepsfoto. Echter, zodra de champagneflessen werden geopend, zette teambaas Christian Horner het direct op een lopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws