Profiteer van laatste dag korting op F1TV! Formule 1
Formule 1

Profiteer van laatste dag korting op F1TV!

Profiteer van laatste dag korting op F1TV!

De testdagen zitten erop, en dat betekent meteen dat het Formule 1-seizoen om de hoek staat. Na data verzameld te hebben beginnen de teams over een kleine week aan het Grand Prix-weekend van Bahrein. Uiteraard zijn alle sessies te volgen via F1TV, dat tot vandaag (13 maart) twintig procent korting biedt op een abonnement. Mis deze kans dus niet!

Terwijl Viaplay haar intrede maakt in de Nederlandse televisiemarkt blijft het volgen van de Formule 1 en haar subklassen via F1TV natuurlijk gewoon een optie. Toegegeven, tot juni zit je bij F1TV sowieso nog zonder Nederlands commentaar, maar als je kan genieten van de expertise van David Croft en Martin Brundle, ben je bij de streamingservice van de Formule 1 zelf aan het goede adres.

Kortingsactie F1TV Pro

Daarnaast betaal je bij F1TV voor de diverse abonnementen niet veel geld. Voor de standaard F1TV Access ben je in een jaar 26,99 euro kwijt, wat gelijkstaat aan 2,25 euro per maand. Voor F1TV Pro heeft F1TV momenteel een deal, die tot en met 13 maart loopt. Als u nu een abonnement afsluit dan krijgt u over het eerste jaar twintig procent korting. De prijs dan 51,99 euro per jaar, wat neerkomt op ongeveer 4,33 per maand. Voor F1TV Pro betaal je jaarlijks 64,99 euro, wat in de maand zo'n 5,42 euro kost.

Meer opties om F1 te zien in 2022 vind je op deze overzichtspagina.

Wat krijgt u?

Wanneer u zo'n F1TV Pro-abonnement afsluit, krijgt u toegang tot alle sessies van de Formule 1. De vrije trainingen, kwalificaties en races zijn allemaal haarscherp te volgen. Maar voor de fans van de Formule 2 en Formule 3 valt er ook wat te halen. De subklassen van de F1 worden namelijk ook volledig uitgezonden door F1TV, inclusief vrije trainingen en kwalificaties. Zo geniet u dus van een heel weekend autosport!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws