Ralf Schumacher herinnert Steiner aan eerdere uitspraken na crash Hülkenberg: 'Morgen horen we wat het gekost heeft' Formule 1
Formule 1

Ralf Schumacher herinnert Steiner aan eerdere uitspraken na crash Hülkenberg: 'Morgen horen we wat het gekost heeft'

Ralf Schumacher herinnert Steiner aan eerdere uitspraken na crash Hülkenberg: 'Morgen horen we wat het gekost heeft'

Ralf Schumacher laat de kans niet aan zich voorbijgaan om Günther Steiner op diens eerdere uitspraken te wijzen na de crash van Nico Hülkenberg tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Miami. Als de teambaas van Haas namelijk consequent is, dan wordt volgens Schumacher snel bekendgemaakt wat het ongeval heeft gekost.

Van Schumacher is inmiddels bekend dat hij niet te spreken is over de manier waarop Haas, en dan met name Steiner, omgegaan is met zijn neefje Mick Schumacher. De teambaas was in een eerder stadium hard voor de jonge Duitser, die inmiddels onderdak heeft gevonden bij Mercedes, en hij zei dat talent niet ontwikkeld kan worden en dat het ook niet te koop is.

'Morgen weten we wat de crash heeft gekost'

De 47-jarige Schumacher heeft het in de media meermaals opgenomen voor zijn neefje en daarbij heeft hij herhaaldelijk zijn gal gespuwd over de handelswijze van van de teambaas van Haas. Na de crash van Hülkenberg, die tijdens de eerste vrije training in Miami achterwaarts in de muur belandde en daarmee de VF-23 flink beschadigde, zag hij opnieuw een kans om zich uit te spreken en die kans liet hij niet lopen.

'Als de werkwijze van het team wordt gehandhaafd, dan weten we morgen wat de crash heeft gekost', zegt de 47-jarige Schumacher tegen Speedweek. De Duitser gaat vervolgens nog even verder met zijn relaas. 'En uiterlijk volgend jaar zullen we in de nieuwe documentaire van Netflix te weten komen hoe er over die crash wordt gedacht', zegt de zesvoudig Grand Prix-winnaar. De kans dat Steiner onder de indruk is van de woorden van Schumacher is overigens niet zo groot. De Haas-baas is namelijk tevreden over de prestaties van Hülkenberg. De Duitser scoorde in Australië immers met de zevende plaats belangrijke punten voor het Amerikaanse team.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws