Stroll testte positief op coronavirus na Grand Prix-weekend in Duitsland Formule 1
Formule 1

Stroll testte positief op coronavirus na Grand Prix-weekend in Duitsland

Stroll testte positief op coronavirus na Grand Prix-weekend in Duitsland

Lance Stroll moest het Grand Prix-weekend in de Eifel missen omdat hij positief testte op het coronavirus. De Racing Point-coureur heeft dit inmiddels zelf laten weten, meldt RaceFans.

'Ik wil iedereen laten weten dat ik recentelijk positief testte voor COVID-19 na het Grand Prix-weekend in de Eifel', zo wordt de Canadees geciteerd door het Britse medium. 'Ik voel mij momenteel honderd procent goed en mijn meest recente test kwam negatief terug.'

Stroll licht toe wat er gebeurd is in Duitsland: 'Ik zal jullie informeren over wat er gebeurd is. In de tests voorafgaand aan het weekend testte ik negatief. Zaterdagochtend begon ik mij ziek te voelen en werd ik wakker met buikpijn.'

'Ik heb toen gehandeld naar FIA-protocol en ben in zelfisolatie gegaan in mijn motorhome', vervolgt de Formule 1-coureur. Omdat hij zich ook zondag niet goed voelde, vloog hij zondagochtend naar huis.

Stroll test positief

'Zondagavond heb ik nog een COVID-test gedaan omdat ik mij nog steeds niet lekker voelde. Het resultaat van deze test bleek positief.' Stroll is er na een tiendaagse periode van zelfisolatie met milde symptomen inmiddels weer bovenop.

Afgelopen maandag is Stroll wederom getest, deze test kwam negatief terug. Daarom komt de nummer negen van het wereldkampioenschap aankomend weekend in Portugal wel gewoon weer in actie. (Foto: Racing Point F1)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws