Te veel tickets Dutch GP komt vriendengroep duur te staan: 13.000 euro duurder uit Formule 1
Formule 1

Te veel tickets Dutch GP komt vriendengroep duur te staan: 13.000 euro duurder uit

Te veel tickets Dutch GP komt vriendengroep duur te staan: 13.000 euro duurder uit

De meeste mensen zullen erg blij zijn dat ze kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor de Nederlandse Grand Prix in 2020 of zelfs later. Maar er zijn ook mensen die iets teveel geluk hebben gehad toen ze tickets voor het evenement probeerden te kopen. Zoals Teun Bax en zijn vrienden.

Om hun kansen te vergroten had de groep zich met meerdere inschrijvingen aangemeld op de site van de 'Dutch GP'. Vervolgens had de groep vaak prijs. 'We hebben twintig tickets voor drie jaar op zaterdag en zondag, vijf keer tickets voor zaterdag aankomend jaar en vijf keer tickets voor zondag aankomend jaar', citeert RTL Z Bax.

Vrienden moeten 21.000 euro overmaken

Dat klinkt goed, zij het dat de groep maar vijf kaarten voor drie jaar nodig heeft en ze nu wel alle tickets moeten afrekenen. Dat staat namelijk in de voorwaarde. 'Dat komt neer op 13.000 euro aan tickets teveel.'

Er geldt namelijk een afnameplicht voor de tickets en het totaalbedrag van 21.000 euro moet door de groep worden voldaan. 'Je bent daarmee (de aanvraag, red.) dus een koop aangegaan die nu wordt afgerond', vertelt Simon Keijzer van de Dutch GP

Begin 2020 komt doorverkoopplatform online

De vrienden zullen dus in ieder geval voor komende woensdag moeten betalen om er zeker van te zijn dat ze bij het evenement in Zandvoort aanwezig kunnen zijn. Het speciale doorverkoopplatform kan uitkomst bieden, maar dat komt pas begin 2020 online te staan. (Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws