Update | Verstappen reageert grappend op woorden Russell: 'Onze relatie is verschrikkelijk' Formule 1
Formule 1

Update | Verstappen reageert grappend op woorden Russell: 'Onze relatie is verschrikkelijk'

Update | Verstappen reageert grappend op woorden Russell: 'Onze relatie is verschrikkelijk'

George Russell vindt de woorden die Max Verstappen heeft gebruikt na afloop van de sprintrace in Azerbeidzjan onnodig, maar de Mercedes-coureur verwacht geen excuses van de Limburger. De Red Bull Racing-coureur was verbolgen door het contact tussen beide coureurs in de eerste ronde van de sprintrace en hij kwam dan ook verhaal halen bij Russell. Laatstgenoemde heeft de beelden nogmaals kunnen bekijken en had er wel wat meer van verwacht.

Na afloop van de sprintrace op het Baku City Circuit zocht Verstappen de Mercedes-coureur op. De rijders wisselden wat woorden uit, maar de regerend wereldkampioen was niet echt onder de indruk van de excuses die Russell op dat moment maakte. Toen Russell wegliep van Verstappen had de Nederlander nog een scheldwoord in petto. De jonge Brit hoeft daar verder niets meer over te horen. 'Nee, niet echt. Ik heb helemaal geen excuses nodig', geeft Russell toe bij The Race.

Ondanks dat de coureur geen verontschuldigingen verwacht van zijn collega, vindt hij de uitspraken van Verstappen wel jammer. Voor de rest heeft Russell dan ook geen problemen met de Red Bull-rijder. 'Hij is een tweevoudig kampioen, op dit moment weer de leider van het kampioenschap. Het stoort me niet, maar hij laat zichzelf waarschijnlijk een beetje in de steek met dat soort opmerkingen. Max is een supergoede vent, geweldige coureur, alleen zijn woorden zijn een beetje onnodig.'

Russell: 'Er was wel contact, maar dat gebeurt zo vaak in de eerste ronde'

Na de zaterdag had Russell de tijd om het incident met Verstappen nog een keer te bekijken. De mening van de Britse coureur is niet bijgesteld na de herhaling. 'Om eerlijk te zijn was ik een beetje teleurgesteld over hoe weinig er gebeurde, ik verwachtte meer. Natuurlijk was er wat contact, zoals vaak gebeurt op de grid in de eerste ronde, dus ja, ik verwachtte wel wat meer', aldus Russell.

Update 22:11u | Verstappen reageert grappend op woorden Russell: 'Onze relatie is verschrikkelijk'

Max Verstappen heeft grappend gereageerd op de woorden van George Russell. De coureur van Mercedes heeft aangegeven niet anders te racen en noemde het incident met de coureur van Red Bull Racing een crash van niks. Verstappen kreeg op de persconferentie van de FIA een vraag over de onderlinge relatie. 'Verschrikkelijk! Nee, totaal niet, maar dat is wat mensen graag willen horen. Alles zit goed.'

Verstappen uitgesproken favoriet om de GP van Miami te winnen! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws